Vai de steaua nuastră,

deci, fincă asar’ am avut chefu’ de Crăciun al onor firmei, aia care, sireaca, mi se rupe inima de ea, ca suferă cu aşa angajaţi neangajaţi în trebile ei.

Organizarea unor asemenea evenimente aparţine – haha! – Groparu and comp. Unde “and comp” e tot el, adica eu. Care eu, pe lângă funcţia mea obscură în sânul ei, mai ocup o poziţie unică în lume, zisă CPO, adecă Chief Party Officer, adecă un fel de vătaf cari se ocupă de cheltuit banii de beutură ai cooperativei. Vă întrebaţi cumva cu ce am ieşit io în căştig că le fac la programeci chefane? Ei bine, vă spun eu: cu inspiraţii pentru postări.

Aşea.

Şi deci asar’, cine s-o aberat pe karaoke cel mai tare? Cine i-o urlat în microfon bărbatului şefei mele, care e unu dintre cei mai influenţi oameni de afaceri din Cluj, care protesta, când karaokizam (a se ceti asasinam) pesa lu Bitălz “Let it be”, cu vorbele “e totuşi Bitălz!”, deci cine i-o urlat în microfon de o auzit juma’ de cartier “SHUT UP!”? Şi cine o rupt prieteniile cu colegii foşti şi prezenţi, că le-o zis în faţă cât de zero e ei? Cine s-o certat cu chelnerii, şi apoi s-o re-imprietenit cu ei, mirându-se în acelaşi timp cât de schimbăcioasă e viaţa? Cine şi-o torturat colegii cu tot felu’ de pese de karaoke pe care le-o cântat cu o voce cel puţin dubitabil de cântecioasă? Cine o protestat gălăgios când ni s-o zis că din p*** Christmas bonus, că e criză? Cine le-o rugat pe coleje să se sărute una cu alta, cu limbile? Cine devenise agresiv şi vroia să se bată cu careva, numa’ că toţi s-au ferit din calea mea, că nu ai ce discuta cu beţivu’ firmei? Spune-mi cine, cine? Cine s-o împrietenit cu colejii eia noi, că ăia vechi ştiu să se ferească de beţiv? Cine s-o amuzat zgomotos de chelneru’ care la întrebarea “de unde e vinul ăsta al casei voastre?” o răspuns cu “Din străinătate!”, că nu mai îs sigur că nu mi-o scuipat în tort? Şi cine amu se luptă în van cu erecţiile, fincă asar’ s-o blagoslovit numa cu vin roşu, da’ roşu-roşu?

Da. Deci tot io, aia-i clar.

Or mai fi chestii de discutat, da’ amu’ mă cam strânge casca, povestim dupe sărbători.

45 lovituri, dă-i și tu!