Deci io am un vecin indian la mine-n bloc – da’ nu d-ala de-a lu’ Dancing Clouds, Sitting Bull, Runny Nose. Zic indian – indian-indian, ştiţi voi, Mahindra, Lakshmi Mittal, Tata Motors, Kashmir, soft si curry, deci tăt felu’, deci indian.

Amu-s vreo două săptămâni, indianu’, impreună cu alti membri ai naţiei care l-au supus pe Machedon, or pus mână de la mână, or mai chemat ceva studenti indieni, şi or pus bazele unui restaurant take away în care însuşi indianul nostru găteşte el însuşi deci reţetele şi papa, ca sa nu existe dubii.

Deci – măi copii.

Io am zis mereu că din . meu de vedere, gastronomia culinară se poate limita la papară cu mămăligă, eventual oua fierte cu paine prajită – hai, maxim un paine cu unt si cu salam.

Dar n-ar fi asta singura dată când Groparu derapează.

Deci ascultati.

Papa indian pe care il face baietii astia e in felul asta: FOARTE BUNA.

Punct.

Deci buna si gustoasa.

Deci io nu ma prea omor cu mancatul, mai ales ca in Cluju asta cu greu gasesti un papa care sa fie facut cu dragoste, finca nici un bucatar nu mangaie papa si nu ii vorbeste in timp ce o sexeaza, si papa simte asta, si nu mai iese buna: ca asa e papa, ca o femeie ţâfnoasă pe care trebe să o şi plimbi cu maşina, să o şi duci la mall, să îi şi cari plasele, să îi şi repari ghiveta, să nici nu te uiţi la pretenele ei, să fii şi respectuos cu mă-sa aia cu gura acră, să îţi şi placă cum găteşte, să nu scoţi nici un cuvinţel două ore pe zi câtă vreme ţi spune ce mai e nou la serviciu, sa nu te inervezi că habar n-are să parcheze sau o zgâriat iară maşina, pisu’, să nu mai mergi la folbal cu betivii aia de prieteni ai tai, să îi repari tocurile de la sandale, să nu te superi dacă vine după o juma de oră la întâlnire, să fii mai meseriaş şi mai alfa decât toţi masculii prietenelor si colegelor ei si – auzi aicea neobrăzare! – să ii faci şi preludiu, şi postludiu.

No.

Deci indianul meu, vreau sa va zic ca aşa de bine preludiază şi postludează papa, că io, unu, care nu prea-s mâncăcios cand pap la restaurante, am papat pe nerăsuflate 4 portii mari (!!!) de papa indian si bun, da’ bun-bun, şi stomacul meu efectiv s-a simtit iubit! Si cel mai, cel mai important e faptul ca – când am mers la baie, curry ăla din puiul cu curry nu m-a zgariat, ca ghearele de pisici, stiti voi unde.

Stiti de ce?

Finca papa e facut cu dragoste. Si papa simte asta.

Deci: www.maharaja.ro. Nush daca includ si harem de fomei la comanda de papa, că nu i-am intrebat.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 12 comments

  1. Turambar Reply

    Ma, te-a platit indianu sa cantzi slave de lauda, mai ceva ca’n Cantarea Cantarilor. Ma, te’a mituit indianu cu nishte papa buna de curry carele nu sgarie cu ghearele sale de pisica niscaiva partzi inecsprimabil-necuvantoatoare.

    Ma, te lashi mituit. Tz tz tz. Bloggerii ashtia si standardele lor valorice pe zi ce trece mai comestibile…

    Tz tz tz. Si cand te gandeshti ca in Telega nu’i nici un restaurant, nici mongol, nici romanesc, nici indienesc, sa ma mituiasca si pe mine cineva. Poate doar tzatza Leana, cu un kil de lapte proaspat, daca ii vorbesc de bine pe blog despre vaca dumisale.

    Dar ce vaca? V’am povestit ce vaca are tza…

    Stai ca nu’i bine. Nu aici. Pe blog la mine trebuie sa cant despre vaca tzatzei Leana.

    :blink:

  2. Lorand R. Minyo Reply

    Am papat de cateva ori de la ei. Mancare buna, nu foarte putina, dar total nesarata pentru gustul meu. Preturi foarte decente (si cred ca asta din cauza ca nu prea folosesc ei multe ingrediente originare din India, in afara de mirodenii).

    Per ansamblu e foarte ok insa, cand nu am chef sa-mi gatesc eu mancare indiana, marocana, chinezeasca sau sushi comand take away. Merge mai repede si e mai cheap.

  3. moimeme Reply

    Sclipirea de inteligenta o refuzat sa vina astazi din cafea, asa ca, rogu-te, lamureste creieru’ meu adormit, acest mult laudat restaurant indian are si o locatie fizica, inde te poti prezenta pentru rasfatu’ culinar, sau e numai cu livrare le domiciliu? Stomacul meu curios iti multumeste anticipat.

  4. Groparu Reply

    Dej io creca tre’ sa meri pe sait. Daca ti-i prea lene, afla ca sediul e pe strada Barbusse (daca meri cu taxiu’, ii zici la taximetrist ca mergi pe strada BARBUSE), si acolo poti sta la o mescioara si poci si păpa. Dar nu e inca de iesit seara, la o cina romantica cu desert de morcovi cu migdale si curry si iubitel prajit.

  5. catalin Reply

    inca un motiv sa apar in cluj in august, doar ca indieniiiiiiiii tai frate sint subtiri de tot la desert: doar un produs?! si nu au nici lassi, te rog mult vb cu el poate baga si lassi in menu.in jur de 14 august esti acasa?

  6. Turambar Reply

    Dragostea se face cu dragostea? Hait! Nu stiam. Eu tot traiam cu impresia ca dragostea se face cu altceva.

    Cu totul altceva. Dar ma rog, s’ar putea sa fi invatzat la alta gradinitza, cu alta programa shcolara.

    :blink:

  7. Name Reply

    Cum ma, sa nu-i intrebi de harem? Pe site au si sugestii [..} Sa le iei sa le asezi pe fro 3-4 linii, un 4-4-2.. Grija mare la portar!

  8. Sorinelu' Reply

    no pai daca este restaurant indienesc la cloj, apoi ma intorc acasa. mai ales ca ii si aproape de unde stau. si mai ales ca curry-ul ala nu te zgarie… ca asta de pe aici asa te zgarie dupaaaaa…

  9. nonick Reply

    Am vrut sa comand si io ceva, da’ finca mi-o zis doctoru sa tin regim am cerut vitel in sos din ala de rosii cu orez si mi-o inchis indianu telefonu injurand ceva pe limba lui. (?)

    Nush’ cum e cu strada Barbus, pe site apare str. Gorunului, vaz pe harta ca-s colt in colt, asa o fi.

    http://www.cluj4all.com/navigator/str/barbusse

Leave a Reply to Name Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *