19 lovituri

 1. Miruna
  3, October, 2007 @ 5:12 pm

  Slabut…slab de tot. Sa vezi cum e cand iti pierzi toate actele, inclusiv certificatul de nastere. Ala da balci!

  Reply

 2. lilith
  3, October, 2007 @ 6:22 pm

  eu nu mi-am pierdut niciodata actele 😛
  pentru buletinul de cluj mai tre’ sa astept muuult si bine…mai am o speranta: poate ma marit cu un clujean get-beget, care sa aiba casa lui. pana una alta, io tre sa ma duc tomna in vaslui sa-mi schimb buletinu, la anu mai ezact! damn it, am o oroare!!!

  Reply

 3. baghy
  3, October, 2007 @ 8:25 pm

  Si zici ca esti din Sibiu de loc?

  Reply

 4. laurie
  3, October, 2007 @ 9:36 pm

  damn it, gropare, cred ca ti se-nmultesc cetitorii

  Reply

 5. Miruna
  3, October, 2007 @ 9:53 pm

  intre ei.

  Reply

 6. nenea cosmos
  3, October, 2007 @ 9:54 pm

  tot e bine că pe mine m-a gasit cu niste ani multi in urma sa imi fac buletinul pe noua adresa ca tocmai ma mutasem la proprietate noua exact inainte de alegeri fara sa ma gindesc ca toti aia cu buletine expirate care doresc sa voteze vor dori sa isi preschimbe buletinu. am intrat in joc, am facut cea mai lunga coada din istoria cosmica si la sfirsit am descoperit ca imi gresisera aia adresa in actul de vinzare dar nu doar o litera ci un cuvint intreg din numele strazii, caz in care pe numele gresit al strazii eram din alt sector, problema mare. cu ocazia aia am aflat si eu pe ce strada stau. tanti a fost draguta (trecuse de stadiul la care se mai putea enerva) si dupa numele blocului mi-a facut buletinu pe strada reala. am jurat ca a doua zi voi modifica actul de proprietate, caz in care dupa niste ani buni am rezolvat problema pentru ca nu puteau specialistii sa imi faca cadastrul. cu ocazia schimbarii multa lume a fost mirata ca aveam buletin pe adresa corecta, au crezut ca sint vreun smecher si s-au miscat actele rapid deci eu acum am un act de proprietate care zice ca am un apartament pe strada cucu in supraf, la etaju, schita, alea alea, 3 pagini de povesti, plus o foaie unde scrie scurt ca cucu este cici. eu daca vad la altcineva asemenea act de proprietate imi miroase a escrocherie dar las ca merge si asa.

  Reply

 7. Groparu
  3, October, 2007 @ 10:28 pm

  Miruna, printre soapte: urmeaza o postare despre taica-mio sh cum o ramas el, om batran la 60 de ani, fara TOATE actele posibile care atestau cine, ce, unde si cat timp este el! Da’ mai incolo.

  @ lilith: uimitor cate Monici Gabor se exista! Din pacate, nu-s kiar asa urat ca Urniel, ca te infiam io. Sper ca esti minora sexy.

  @ baghy: e, mah, nu numa’ de loc, ci si de gând, da’ maica-mea stii de unde e, mah? din POPLACA. Da. Se exista asemenea localitate, pe bune.

  @ Laurie: Da, mah Nelu, si-or dat seama si ei, sireacii, ca prea mare lucru nu gasashti acilea! Ca io tat asta va dzic.

  @ Miruna, intre soapte: nu intre ei, ci intre PICIOARELE ei. Parerea mea.

  @ Cozmose, daca imi spuneai ca toate ti-or mers ca unse la cumparare, as fi zis ca esti ficior de Belzebut! Nici asa nuz sigur ca nu esti, da’ daca esti, sigur suntem frati. Ca si io am o coada. E drept ca nu in spate, ci in fatza.

  Reply

 8. lilith
  3, October, 2007 @ 11:02 pm

  nenea gropare, ma flatezi! recunosc, sunt o minora de 23 de ani… :))

  Reply

 9. laurie
  3, October, 2007 @ 11:12 pm

  enough about this nelu guy already. ugh:( sa te-ntreb cand faci fomeie cinstita din groparitza? 😉 mai bine nu? thought so.

  Reply

 10. Miruna
  4, October, 2007 @ 2:43 am

  Reply

 11. Andreea MKT
  4, October, 2007 @ 8:51 am

  deci eu sunt dezamagita de administratia pudica financiara. in 2005,
  am fost cu baba mea (am avut o baba acuma 2 ani care mi-o dat garsoniera in kirie pe o gramada de bani “daca vretzi, bine, daca nu, o dau la italian”- care italian cred ca era fictional, da’ ma rog)…deci merg cu baba mea la finante si era asa coada ca saraca nu se putea tine pe picioare, deci am plecat acasa si 6 luni am stins becurile cand bateau jandarmii la usha sa imi dea amenda de flotant si eu ma ascundeam in baie.

  Reply

 12. Groparu
  4, October, 2007 @ 9:14 am

  @ lilith: na, ca nijio n-am inca 43 sau 67, cat are Uri. Nasol. Ma simt incomplect.

  @ laurie: ba (Nelu), ce legatura are maritishu’ cu mine? Da’ sincer amu…

  @ Miruna: de ce crezi tu ca am cheltuit o avere ca sa imi cumpar .ro-ul? Finca aparusera impostori! There can be only one! And that very one is me. Ailanti is second henzi. (Pe DC, odata, apare altu cu nicku’ meu; il atentionez, si zice “nu e adresa mea, dar proprietarul vinde numele cu 500.000, daca te intereseaza!” Ii zic: “Aflu adresa de la provider, ca my best friend lucreaza acolo, si iti fac o vizita cu basarabenii, nu ma intere’ ca esti tu sau e altu! Iti aduc io batista sa iti strangi dintii de jos, nu-i stress” De atunci am ramas singurul Groparu din hub.)

  @ Andre: esti sigura ca jandarii veneau sa te controleze de flotant? Hmmm…

  Reply

 13. lilith
  4, October, 2007 @ 10:36 am

  lasa gropare… doar stii ca noi te iubim! n-ai de ce sa te simti incomplect 🙂

  Reply

 14. mioritsa
  4, October, 2007 @ 3:03 pm

  independent si fara legatura cu postul asta, voiam sa iti recomand blogul unui scriitor moldovean cred, vasile ernu se numeste, multi-premiat in romania pentru “Nascut in URSS” (probabil tot din ceva spermatozoizi campioni), unde poti gasi chestii interesante despre cultura noastra, cea ruso-romana si mama Rusie; vezi ca eu nu stiu sa fac link catre pagina, dar sigur gasesti tu singur…

  … plus muzica ruseasca patriotica, filmuletul lui Cobileanski daca forezi pe blogul lui, si inca alte bunatati pe care nu am avut timp sa le descopar, dar cu care ma voi delecta pana cand voi avea ocazia sa vin in romania sa cumpar cartea.

  … si mai voiam sa te felicit pentru blog, il citesc de mult si cu mare placere 🙂

  Reply

 15. Groparu
  4, October, 2007 @ 3:25 pm

  Cobileanski are onoarea de a se afla in blogroll la mine, si e aproape cel mai bestest friend of mine, desi nu stie de existentza mea. Da’ e OK, I can laiv with that!

  Anyways, nici saitu’ asta si nici neonor propitaru’ sau niciodata nu vor reusi nimic artistic de calitate, dintr-un motiv simplu, as you happen to know: nici saitu’ nici neonor propitaru’ nuz basarabeni!

  Reply

 16. andreanum
  4, October, 2007 @ 3:39 pm

  ian sa-l sun io pe vasile alu ernu sa-i spun ca fanii lui au invadat groparimea 😀

  Reply

 17. Groparu
  4, October, 2007 @ 5:51 pm

  Ioai, tu andreanum… in primu’ rand ca vaz ca matale ii cam stii pe toti (pe Greuceanu aka Rramon il stii? tigan d-al meu…), si-n al doilea rand: tot respectu’ pentru cetitorii mei, da io creca ni nu trebe sa sape prea adanc in blogosfera ca sa descopere ceva de un miliard de ori mai groparesc decat insusi Groparu!

  Reply

 18. Emaginatoru
  4, October, 2007 @ 8:30 pm

  O tzara ofoftopic.

  Amu si io mi-am bagat acturile sa ma scriu sa ma fac iara student. Ceea ce inca nuj daca ie bine au ba. Da tat nu pricep di ce le tre la aia “copie legalizata dupa certificatul de nastere”, asta pe langa tate diplomile care oricum tat de la iei le-am luat tat di la iei si unde scrie clar ca am fost student la aceeasi Univ.

  Oare nu-s convinj ca m-am nascut ?

  Reply

 19. Groparu
  5, October, 2007 @ 11:02 am

  Avea Shakespeare o replica dementiala… I am not what I am, cica tradusa cu Nu sunt ce par a fi. Oare se aplica sh la nasterea ta? Oare vis al mortii eterne e viatza lumii-ntregi?

  Reply