Un student şi-o prostituată

Avînd în vedere bordelul din ultimele săptămâni, continuăm cu o postare despre cea mai veche meserie de politician din lume.

Aşadar: un student avea chef de lugu-lugu-bang-bang.

Drept pentru care s-a hotărât să se ducă la bursa de fetiţe, pe un bulevard mare dintr-un oraş universitar – nu dăm nume, că nu de-aia au murit oameni la referendum.

Înainte de a-l condamna, cu firească ură proletară, să încercăm să ne aducem aminte că la vârsta aia hormonii aleargă prin tine ca iepele pe hipodrom. Sigur, veţi spune voi, dacă era student, putea oricând să îşi agaţe o colegă cu un bon de masă la cantină: ei bine, draci cititori, nimic mai fals. Nu a existat în arhivele studenţiei mele nici un caz de sexuleţ pe un bon de masă, dimpotrivă: totul începea de la minim un mojito sau vodka RedBull, în birtul ăla cool unde nu aveam niciodată masă rezervată. Era simplu, nu ca-n ziua de azi: ori aveai bani şi plecai cu agăţătura acasă, ori erai sărac, dar frumos (ca mine) şi plecai înapoi în cămin, să joci Counterstrike până dimineaţă. Cei care aţi păţit-o, mâna sus!

No; revenind la studentul nostru cel hormonel, într-o seară ploioasă, dar prea fierbinte ca să fie stinsă cu un simplu duş rece, acesta se ia, se şpreiază, apoi face duş, se curăţă şi se bărbiereşte; şi porneşte pe bulevardul lui Cupidon. Unde începe să facă ce face distrugătoarele americane cu submarinele germane – să scaneze adâncurile.

Într-un final găseşte o fată care îi era pe plac; şi, pregătindu-şi o abordare macho à la Humphrey Bogart, se îndreaptă către ea şi o întrebă, aşa şpreiat, duşat, curăţat şi bărbierat cum era el:

– Cât?

Pentru facturare, la cea mai veche meserie din lume trebuie să divulgi punctele de contact.

– Unde? întreabă domnişoara.

Studentul ezită:

– În cămin!

12 lovituri, dă-i și tu!