Un Barnevernet pentru barbati insurati, de urgenta!

O urlat iarăși nievasta la tine? O strâmbat din nas că iară nu vrei să vorbești cu maică-sa la telefon? S-o răstit că ai lăsat un ciorap lângă pat și celălalt pe lampă? Îți aduce aminte constant că nu faci nimic în casă de doi ani, deși tu știi bine că primăvara trecută ai spălat vasele și ai întins rufele?

Pac, pui mâna pe telefon, chemi Barnevernetul pentru bărbații însurați. O gașcă de studente de anul 2, asiatice plus mulatre plus brazilience, conduse de ”niște divorțate mișto” caucaziene în portjartiere, vin la tine acasă, fac proces verbal și te confiscă!

Și te duc într-o crâșmă unde deja te așteaptă prietenii cu berea la rece și șezlongul desfăcut. Acolo te apuci de pescuit în timp ce niște suedeze îți fac masaj, iar niște coreence îți fac vânt cu frunze de palmier tropical de Timișoara. Când se lasă întunericul urmează Counterstrike în rețea, cursuri de supraviețuire, prăjit slană la foc de tabără și jurizat parada sânilor.

Familia nu are voie să te contacteze, amenzile sunt usturătoare pentru orice SMS cu ”cât mai stai? Ăsta micu’ îl vrea pe tati!”. Dacă te podidește dorul, ai voie la o întâlnire de câteva ore cu familia. Dacă vrei, îl poți lua și pe fiu-tu cu tine până se lămurește situația. Poți reveni oricând în sânul conjugal, dar la primul semn de crize, Barnevernetul pentru bărbați însurați vine și te confiscă din nou.

Ăăăă… norvegienilor, te bagi?

14 lovituri, dă-i și tu!