14 lovituri

 1. boemul
  3, February, 2016 @ 9:58 am

  şi cum se numeşte, Bareveniment?

  Reply

 2. biaggio
  3, February, 2016 @ 10:26 am

  citisem undeva de un sef de trib african ca ar avea ceva de genu`, dar fara bere

  Reply

 3. Sorinelu'
  3, February, 2016 @ 10:37 am

  Am citit textul de doua ori si nu am gasit numarul de telefon al institutiei. Ma puteti ajuta?

  Reply

 4. Emil
  3, February, 2016 @ 10:43 am

  Mda, BeaverNet. Accept control guvernamental in acest caz.

  Reply

 5. dede cati
  3, February, 2016 @ 10:54 am

  Aloooo… Barnevernet, se poate si pentru femei ?? Nu conteaza cine vine sa te ridice, pot fi si femeile care vin sa va ridice pe voi si masculi six packs ….doar sa fim egali in drepturi :))))

  Reply

 6. Eugen
  3, February, 2016 @ 11:00 am

  Cred ca echivalentul, in norvegiana, al acestui “serviciu” pentru barbati insurati, ar fi Giftemennvernet.

  Fun fact, m-a amuzat teribil cand am aflat asta in 2004, cand stateam in Suedia: cuvantul “gift” (nu, nu se pronunta precum cel din engleza, ci mai curand ceva de genul “ift”, fara g-ul din fata) este acelasi atat pentru “insurat/casatorit”, cat si pentru … wait for it… “otrava”. ROFL!

  Reply

 7. Marius Sescu
  3, February, 2016 @ 12:32 pm

  Eu am 3 fete acasă, cum procedez? 🙂
  Btw, faină tema, e nouă? 🙂

  Reply

 8. Cristina
  3, February, 2016 @ 2:00 pm

  Daca iti lasi ciorapii unul langa pat, altul dupa lampa, nu faci nimic toata ziua si n-ai mai facut o treaba-n casa din primavara trecuta, n-ai nevoie de Barnevernet, ca te da nevasta afara si singura. Dar nu mai visa studente, fiindca singura care o sa te vrea e ma-ta – ea te merita, ca ea te-a crescut asa nesimtit. Partea buna e ca n-o sa-ti ceara chirie, asa ca, dupa ce platesti pensia alimentara, tabara copiilor, bicicleta noua etc, s-ar putea sa-ti ramana un ban pentru o bere cu baietii din cand in cand.

  Reply

 9. Nemultumitu'
  3, February, 2016 @ 2:59 pm

  Hopaaaaa !!! Domn’ Groparu se-ncing spiritele p’aici…

  Reply

 10. cristi Timisoara
  3, February, 2016 @ 7:52 pm

  Suna bine dar daca -mi ia nevasta …ce dracu fac …ca doar ea vede ciorapii de pe lampa si picurii de pe clacul de wc…

  Reply

 11. Groparu Nemernic
  3, February, 2016 @ 9:07 pm

  @ Cristina: sau poate o sa ma vrea mămica unei cititoare pe nume Cristina…? De ce nu, de ce nu…

  Reply

 12. remus
  4, February, 2016 @ 9:28 am

  Gropare, deci, idee e asa: Happy wife happy life. Decat sa iti auzi tot la 6 luni ca nu ai fixat chiuveta din baie sa nu se mai miste (amu am fixat-o!!!!!!) mai bine pui mana si speli vasele,dai si tu cu aspiratorul . apoi Nevasta care acum iti este datoare iti cumpara ea berea. Si ca sa scapi de faza cu ciorapii in diverse locuri, e simplu de dezbraci in fata masinii de spalat, o umpli, dai power on si gata, nevasta te felicita cat de harnic esti si cat de important esti pentru ea. Sa nu uiti sa pui persil si vanish.
  Cat despre visele alea cu studente divortate, da-i pace, ca ele nu pricep ca tu la 12 noaptea vrei sa mananci ceapa cu slanina.!!!

  Reply

 13. XL5
  4, February, 2016 @ 7:44 pm

  Ha, ce elegant, Gropare! Una dintre cele mai frumoase exprimari pentru iubirea de mama (mama Cristinei). Bravo!

  Reply

 14. Ripa Horatiu
  9, February, 2016 @ 4:05 pm

  Feministele nu doarme niciodata, niciodata, sunt vigilente ca suricatele; nu poti sa scrii asa ceva si sa scapi nepedepsit, obsedatule!
  @Cristina, fata mosului, tu iti imaginezi ce viseaza baiatu’ asta? De la una bucata nevasta tre’ sa faca fata la o haita intreaga de femei. Sa empatizezi cu toate (e.g. divortatele, ca de, porcii de barbati cat de porci sunt ei), sa le spui la toate de 26 de ori pe secunda “nu, draga, nu ai fundu’ mare, arati foarte bine”, sa trebuiasca sa alegi de 15 ori pe zi, pentru fiecare, cu ce rochie ii sta mai bine si de ce (si-aici tre’e sa dezvolti, nu merge numa’sa: “cu aia rosie” ca vine de ce?-ul), sa trebuiasca sa observi si daca si-a smuls un fir de par din spranceana, daramite ca si-a scurtat parul cu 0.0001 microni. Si toate au colege, sefe, prietene, cunostinte, vecine care lasa drum intotdeauna pentru oroarea care incepe cu “Sa vezi draga ce-a facut x…”. Alea 3 puncte dinainte inlocuiesc o juma de ora in care afli o gramada de lucruri care nu te intereseaza despre niste personaje pe care nu le cunosti.
  🙁 Nimic nu vine pe gratis in universu’ asta.

  Reply