ULTIMELE NUNŢÎ PE ANU’ ASTA!!!

Deci mai oameni, femei, copii, animale, becali:

Io, daca mai vaz anu’ asta vreo rochie de mireasa, torturi cu artificii, voaluri sau de mai auz marsul ala funebru de maritis, in Romania statu’ sprijina casatoria, io o sa ma simt ca aia care is victime de criminali in serie, care is kinuiti zile in sir pe aceeasi melodie, scapa de criminal, si tat mai aud intre urechi muzica aia nubţiala!!!

Faza e ca am avut doo nunti meseriashe tat weekendu’, si asta zice tat. Nuntile cu numarul 7 si 8 (!!!) anul asta.

Asta dupa ce m-am intalnit cu Luciano sh Nelu vineri seara, cu care am beut pana la o ora rezonabila, am cumparat lumea toata, am vandut-o la loc, am pus tarile la cale etc.

Sambata o trebuit sa vie cineva sa ne duca de la Sibiu pana la Fagaras, pe acel drum de 74 km prevazut cu (nu glumesc) 19 semafuare. Am comandat la Dumnezeu vreme faina, si cand treceam de-a lungul muntilor pe care (in tineretele mele aventuroase) i-am batut de atatea si atatea ori, s-au itit neshte creste care ne-or facut cu ochiu’, si mi-or zis ca daca ma las de beuturi, chefuri, femei si tigari, o sa am ocazia sa ii bat din nou. Cand le-am explicat beneficiile (moarte rapida si nedureroasa pe la criza varstei de mijloc) n-au mai zis nimic, da’ nimic! Ca or intzales.

Cand am ajuns, aia cu care am venit, si care is patronii uneia din viitoarele foarte mari agentii de publicitate din Cluj, or incercat vreo juma de ora, la telefon, sa invetze cum se face un nod de cravata, ca nu vroiau sa li-l fac io, d-ala groparesc. Parol! Sh tat n-or reusit.

O kestie care nu mi-o placut:cand am fo’ la Belish, asa bine or gatit aia, ca mi s-o umflat buza sh mi-o aparut o ditamai buboaie pe buza de sus. Noi am intrat tarziu acolo, la nunta; si toata nunta s-o uitat luuuung, lung la mine, din cauza buzei. Si si-or pastrat privirea pe buboaia mea pana cand am plecat de acolo.

buboi.JPG

Boooon. Mnoa, Phoenix, prekinu’ lu Sicretu’ (astea is numele de cod din camin) si-o loat, mai copkii, o dragutza de nievasta, mah, ghe la Maramu’, ghe strălucea tătă, mah!!! Sh le statea bine la amandoi, ghe numa, si cam era cazu’ sa se ieie, ca doara de 8 ani ii tat facea lui ei curte!

Nunta avu loc intr-un loc super demential, numit Fântâniţa Crăiesei, care avea p-acolo numa baltoace d-alea, iaze de pescuit; si in baltoaca din fatza hotelului putrezea linistit un stârv de arici pogonici.

La nunta – plin de tineret. Sh viaipiuri. Ovidiu Uscat (Ottonel) fu acolo, mah! A, si io. Care nuz inca un vedet decât, aşa cum spuneam, numa’ la mine în budă.

Una din chestiile care mi-or placut: fiecare tip de sticloantza de beutura avea pe ea o eticheta personalizata. Gen:

dsc00805.JPG

Una din gajicile dela nunta s-o dat cu atata ruj, ca o pastrat o feliutza de varza de la salata vreo 20 minute lipita de buza inferioara, fara sa-si deie seama.

Toata cavalerele de onoare aveau aceeasi rochie. Adica acelasi tip de rochie. Si toate or plans la final, cand le-o aratat un colaj d-ala cu poze din tineretze, mah, or inceput toate sa planga ca miresele, de ti-era mai mare dragu’!

Am plecat seara d-acolo. Am ajuns la 4 dimineatza in Cluj. La 7 dimineatza ne-am trezit sa merem la a doa nunta pe weekendu’ asta de trecu amu.

Acilea – am fo la nunta la un neam de clonatzi, finca toti semanau intre ei! Da’ totzi.

Fitz antena numa ce tablou avea mirele in casa la el:

dsc00101.JPG

Asaaaaa. Şi aici naşii’, socrii, mirii, toti – da’ toti – nuntaşii s-or holbat toată nunta la buzoaia mea umflata. Io, de regula, cand mergeam la evenimente, imi aparea un cosh special pe fatza, care nu putea fi anihilat, si care disparea a doua zi. Io il numeam “coshu’ de evenimente speciale”, ca l-am avut inclusiv la banchetu’ de absolvire din fuckultă. Finca am cam trecut de varsta aia acneica, amu m-am procopsit cu ditamai buboaia pe buza! Si cu buboaia aia am pupat tot ce-o miscat la nunta, ba cand l-o vazut era sa si uite popa replicile sale la beserica, ca era sa zica “buboiu dantzuieshte” in loc de Isaia, da’ s-o stapanit la vreme. Ofiteru’ starii civile o avut chiar o grimasa de caprar cand mi-o vazut umflatura de la guritza, si de la şoc o vorbit numa’ cu accent unguresc, probabil din cauza ca chiar era ungur. Da’ nevermind.

La nunta de langa noi, am aflat ca conlocuitoru’ de nash o dat o cinste de toata cinstea: 100.000 coco. Dap. Euro d-ăia. Vero.

Si o poza de final:

dsc00099.JPG

Cu asta am terminat, ca deja gata!

Update: Voi ati vazut vreodata vreun fotograf de nunti care sa nu se imbrace in blugi in cea mai frumoasa si selecta zi din viata ta? Puneti un costum pe voi, porcovanilor!

17 lovituri, dă-i și tu!