Tu ce sculă ai, cand ai? Si cat te tine, cand te tine?

Întrebare: ce-i mai mică şi mai mică decât puţa de furnică?
Întrebarea nu mă sperie: puţa de bacterie!

Pai hai s-o lom asa, ca deja m-am saturat: marimea chiar conteaza? da’ grosimea? da’ grăsimea? Ma intreb asta finca unii reusesc să facă lucruri miraculoase cu mărimi şi lungimi despre care alţii râd de se prăpădesc.

Cum să zic, imaginaţi-vă o puţulică de bacterie de sex masculin, şi şi japonez (cică japonejii o au cea ai mică de pe lumea asta, dar aştept ca cititoarele mele maritate cu japoneji să infirme şi acest lucru, că-n ultima vreme nimic din ce zic io nu zic bine; numa ce scriu, scriu îngrozitor), care intră la Polul Nord în apă rece-rece ca berea (deci foarte rece). Claro că puţulica, mititica de ea, se zgribuleşte şi se face aşa de mică, că ar putea fi ea însăşi puţulică la altă puţulică – deci mititica. Mega-mititică, ca sa vorbesc în aliteraţiuni. No! Se mai poate face ceva frumos şi bun şi util şi placut cu asemenea mini-degeţel? Şi asta să fie tema de gândire numărul 1 pe ziua de azi.

A doua temă de casă şi de gândire pe ziua de azi: cât te ţine pe tine, când te joci de-a animalul cu două spinări? Că – de exemplu – cică media ar fi pe la undeva între 4 şi 11 minute, deşi am auzit că există la mine pe planetă unii nesătui care şi-or învăţat prekinele şi nevestele rău, cu până la un sfert de oră de sex – uneori chiar şi de două ori pe lună. Şi asta să vă fie a doua temă de gândire pe ziua de az.

Şi amu de ce is io aşa opsedat de mărimi şi lungimi: miercuri începe festivalu de filme de foarte scurt metraj. De ce foarte scurt? Pai cum de ce? Pai fincă, după cum zice un prekin, nu-i dau numele lu Greuceanu, decât o juma de oră lălăită, mai bine trei minute pasionale!!! Aşa că mâine începe proiectia filmelor din selectia nationala, iar Mishonca, care e cântecaci de rang I gropăresc, împreună cu Naşu Meseriaşu’ (din păcate, fără Dracu’ şi Jniţăl, că mi-i şi frică să mă gândesc ce ieşea dacă se băgau şi iei) participă cu Sopsi Bomb, scurt metraj iredentist, rasist, xenofob, homofob, antisemitist, antiingineresc, probinladenian şi nici nu mai zic alceva! Deci musai trebe votat.

Ce? Mai vreţi şi alte detalii? Ia d-aci: www.foartescurt.ro

Update: deci filmu’ Sopsi Bomb este si cu Dracu, mi se spune, si Dracu ăsta este bestial, că toate care or fost cu el aşa or zis, ca el e bestial, si el chiar e, vă zic io, deşi io personal n-am fost incă cu el; dar filmu’ e tot fără Jniţăl, şi atunci întreb şi io: NU E PACAT???

9 lovituri, dă-i și tu!