7 lovituri

 1. alunelu
  7, May, 2015 @ 8:19 am

  La mine (si la tine) in Sibiu poti plati direct in autobuz cu card contactless, mai ieftin decat pretul biletului de hartie (0.89 lei fata de 1.5 lei).

  Reply

 2. Marian S
  7, May, 2015 @ 10:08 am

  N-o să mă laud acum cum plătesc eu cu card contactless la RATB. Asta pentru că e bine dacă eşti mitic, oarecum abonat, dar extrem de nasol dacă vii din provincie şi ai nevoie. Îmi cer eu scuze în numele lor. :mrgreen:
  Dar vreau să vă spui, ontopic şi ne-trolând, că acel patron a greşit. Trebuia să marşeze la gluma omului, ar fi ieşit o reclamă de toată frumuseţea:
  Why Penis? Because of Piele Puţă Papagal: cumperi de când eşti copil si le ai până la pensie. 😯

  Reply

 3. Marian S
  7, May, 2015 @ 10:18 am

  Hai şi ceva offtopic: mai pe seară îţi trimit nişte printscreen de pe site, dimpreună cu nişte sfaturi cu privire la ceea ce ar trebui să le faci celor care îţi găzduiesc blogul. E cu cuvinte porno, te asigur, de-aia nu le zic aici. Şi mă grăbesc. :mrgreen:

  Reply

 4. Flocirela Frumusela
  7, May, 2015 @ 10:33 am

  Faza cu magazinul de fite intr-un oras plin de saraci imi aminteste de ce mi-o zis un turist strain aflat prin trecere in Cluj- ” orasu asta e plin de contraste. Spre exemplu ai semafoare cu animatii speciale si in acelasi timp ai gropi uriase pe drumuri principale”. Vezi tu ca asta conteaza la romani- sa te dai mare cu ce ai, ce conteaza ca esti rupt in cur. Si asta imi aduce aminte de o copila tigancusa pe care o vazusem plimbandu-se prin centru- era nespalata pe fata, avea chiar un pic de noroi pe langa barbie, dar purta cercei de aur din aia mari! No bine!

  Reply

 5. Copilu Minune
  7, May, 2015 @ 12:48 pm

  @ Floci,
  Cerceii aia cit cazanul de tuica tin de identitatea culturala a natiei. (Poate si restul, dar… in fine!)
  Exact cum devine cazul la alte nationalitati (gen Las Fierbinti si nu numai) cu iPhonu, BMW-ul, tricourile Dolce&Gabanna, slapii Manolo Blahnik, sosetele Ferrari, etc., etc., etc.

  Reply

 6. Marcel Vintan
  7, May, 2015 @ 8:46 pm

  Si eu zic ca patronul trebuia sa accepte gluma. eventual sa continue cu “Because we can”

  Reply

 7. alunelu
  7, May, 2015 @ 8:55 pm

  La noi la Sibiu e mai ieftin sa platesti direct in autobuz, cu card contactless – 0.89 lei pe calatorie in loc de 1.50 lei cu bilet clasic.

  Reply