Trei ţânţari în Deltă

Se întâlnesc nişte ţânţari la o cumetrie ţânţărească, ce mai faci, bă, de când nu ne-am mai văzut, ui la tine ce te-ai îngrăşat, coa’…! Erau pe canalul ăsta:

Întreabă unul:

– Bă, ce mai faceţi? Pe unde mai umblaţi, ce şi mai ales unde beţi?
– Bă, zice primul, io am prins de curând o gaşcă de turişti nemţi, albi şi blonzi ca nişte ruşi, i-am nenorocit, mă, ăştia mai stau până luni, până atunci varză îi fac! Uite, mi-am schimbat cureaua, nu mă mai cuprind pantalonii, am început să merg la fitness… viaţă faină!
– E bine, e OK. Tu? îl întreabă pe-al doilea.
– E! Pe mine mă ştiţi, io stau prin port şi tot ce descalecă de pe şalupe trece mai întâi pe la mine prin trompă, nu contează că-i moldovean, bănăţean, străin… tânăr-bătrân… ce mai, chiseliţă! Beau din toţi, fără deosebire, beau puţin câte puţin, până mi se apleacă.
– Drăguţ, deci tot cu turiştii ne scoatem, aia-i clar. Tu? îl întreabă ambii pe primul.
– Băăăă…! Io am găsit o chestie mult mai tare ca tot ce am degustat până acum.
– Cum, bă! Mai tare ca sângele de om?
– E! Sângele de om e nimic, mă, zero barat. Mie nu-mi mai trebuie sânge, io am trecut pe etnobotanice, e bestial.
– Etnobotanice? Ce Satana…?
– Da, băăă, etnobotanice! Îi mai ţineţi minte pe pescarii ia care vin în fiecare an la pescuială? Ăia, doi sibieni, doi medieşeni şi un blogger clujean? Bă, îţi dau ăia, mă, nişte senzaţii… au la ei Autan, Off, oţet, Killtox, Aroxol, au spirale şi lumânări aromate din alea de le dai foc ca să scapi de ţînţari… unsori şi creme şi prostii… toate ca să scape de noi… şi noi ne drogăm cu ele, mă, că nu ne omoară, şi nu ne vor omorî veci… şi sunt gratis, mă! Gratis, şi ei se dau ca disperaţii cu ele, şi tot speră că noi nu mai venim, mă, şi tot degeaba, şi ne drogăm ca-n Amsterdam… şi a doua zi o luăm de la capăt, mă, ca-n Amsterdam… şi e gratis… nu ca-n Amsterdam…

Da, mă, am revenit, nu m-au asasinat ţânţarii prea tare, dar nici bine nu mi-a mers! Dar a fost fain. Fain-fain! Foarte fain, aşa după cum vom vedea în episoadele ce urmează.

19 lovituri, dă-i și tu!