6 lovituri

 1. Nemultumitu'
  15, June, 2017 @ 7:20 am

  Ce nu înţeleg eu: cum mama dracu ceilalţi golani, din gaşca golanilor bătăuşi, nu reacţionează. Pentru că, da, mai au şi ei nişte băieţi care, chiar dacă sunt golani, nu sunt din ăia de cartier… Sunt mai “spălaţi”, mai citiţi… Adică să-i ia de guler şi să le care şuturi în c*r şi să le zică: “marş mah în gâtu’ mă-ti”… Aşa, pe înţelesul lor.
  Eh, şi atunci cireşele ar fi mai savuroase !

  Reply

 2. Groparu Nemernic
  15, June, 2017 @ 8:43 am

  @ Nemultumitu’: Tocmai ce-au reacționat, da’ pe Feizbuci. Televiziunile oricum nu-i bagă în seamă.

  Reply

 3. rftghost
  15, June, 2017 @ 11:27 am

  Hehe, da’ un tag bashe presedinte nu punem? Pe golanu’ shef il lasam in pace, ca e de casa buna, nu ne injura de mama, ne-o trage direct, fara proxy….
  Sau la colegii de prin partidu’ ala cu nume de bus de date, la aia nu le miroase nimic… o fac stealth, cu margarina sau cu maioneza?

  Reply

 4. CSB
  15, June, 2017 @ 2:07 pm

  Era un banc cu unul care povestea ca dimineata cand a mers la serviciu 2 insi il bateau pe unu, da pentru ca se grabea, nu s-a bagat. La amiazi, in pauza lui de masa a vazut o alta bataie, in care 4 il bateau pe unu, da nu s-a bagat ca nu avea timp – era pauza de masa scurta. Dar seara, in drum spre casa a vazut o bataie in care 6 il bateau pe unu, si, avand timp, s-a bagat ! Mama ce l-au mai batut pe ala! Cam asa ar trebui sa faca toti astia la care li se pare Grindi simpatic acum, sa-i dea, unu mai putin! Ca o sa se inventeze alti golani, da, da macar ne-am racorit…

  Reply

 5. PyJ
  16, June, 2017 @ 6:01 am

  Pai, Grindi nu e simpatic nimanui, cel mult neveste-sii. Eu unu abia astept sa vina momentul sa îl rezolvam pe golanul șef (și nu ma refer la cel al lui rftghost, ci știți voi la care). Atunci ma bag. Ne băgăm cu toții și poate reușim sa îl băgăm bine de tot acolo de unde a venit. Nu, nu în Teleorman..

  Reply

 6. Pamfil
  16, June, 2017 @ 12:16 pm

  Mai e unul care se scobeste in nanau si produce bilute mici si verzi!
  Le are cu artimetica si cu sinusurile-cosinuidale.?
  Ie si salvator, pa persoana fizicoasa, da’ l-a suntat lgbt-istii degraba doritori de penis- inter- currus si limbus-inter-labis!
  Ridica-te Gheorghe, ridica-te Ioane, maretul DAN sa-l propunem ca viitor premier, intru slava acestui neam coborator din pelasgii sacri!

  Reply