Trei apartamente de la Polus

Deci băjeţii şi fetele de la Polus au stat şi s-au socotit; au mai fumat câte o pipă, s-au scărpinat la ţeste; pe urmă, după o furtună de creiere, au dat din cap, aprobator: hi să le dăm tri apartamente!

Deci pentru orice cumpărături de minim 100 lei noi în perioada 15 noiembrie – 19 decembrie, făcute în orice magazin polusesc, poţi câştiga unul dintre cele 3 apartamente de o cameră în cadrul loteriei „Ce îţi aduce Polus de Crăciun?”. Asta pe lângă alte şi alte premii oferite de partenerii poluşeşti. Da’ mai întâi mereţi la Biroul de Informaţii din Polus pentru a primi câte un talon de participare la fiecare 100 de lei cheltuiţi în molus. Noi leii. P-ormă, pe 20 decembrie, la ora 12.00, va avea loc o extragere cu apartamentizăre – numa’ noroc să aveţi, deci scoateţi-vă ursitoarele la o cafea.

Şi amu stau io şi mă gândesc: nu ar fi mega nasol dacă io chiar aş câştiga un asemenea apartament? Că dupa aia… soacră-mea, cu mânuţa ei… s-ar muta… definitiv… (nievastă, dacă citeşti: nu ştiu ce nesimtit o scris mai devreme! Că io am şi tăiat cu pixu peste, după cum se vede, că nu-s de acord cu ce s-o scris aci, pe bloguri.

PS: vedeţi că tanti din imagine e cu titlu de prezentare, nu-i inclusă în promoţie, că m-am interesat pentru un prieten de-al meu. Aşa. Şi asta citiţi-o repede: aceste apartamente se pot elibera fără prescripţie medicală. Citiţi cu atenţie prospectul!

(P)

24 lovituri, dă-i și tu!