Tocmai am pierdut cea mai the best partida de insuratoare ever

(Mi s-o bulit wordpressu’ de vreo 3 zile, si asta am scris-o ieri, iar azi v-o dezvalui pleoapelor voastre adormite)

Citez din cea mai nereusita scrisoare de bun-venit scrisa vreodata de preputzul ne-gândirii mele:

“Draga Medeea,

In anul si in ziua si ora la care iti scriu lucrurile astea tu esti doar un botz de huma cu ochi, proaspat expulzata dintr-un paradis caldutz si nu prea iti dai seama ce e cu lumea asta de gresie si miros de dezinfectant in care tocmai ai intrat, de ce nenea ala in alb ti-a taiat furtunashul de alimentare si ti-a mai si dat o palmutza peste funduletz.

Iti urez bun venit pe aceasta lume! Sa stii ca mult copii isi doresc sa fie atat de iubiti de parinti cum esti tu. Multi isi doresc sa poata beneficia de conditiile pe care cei mai buni parinti si cei mai buni bunici se vor intrece in a le pune la dispozitia ta. Tot ce acestia isi doresc de la tine e sa fii tu insati! Desi incearca in secret sa te faca sa le semeni cat mai mult, in interiorul fiintei lor isi doresc cu ardoare ca tu sa evoluezi normal, firesc, sa te dezvolti natural, asha cum ti-e dat. Sa te formezi asha cum ti se potriveste tie cel mai bine. Incet-incet, vei ajunge la momentul cand iti vei masura fortele cu cei din jurul tau.”

Vi s-o facut rau, asa-i? Si mie 😐

In viata apar momente cand esti lasat fara cuvinte. La mine nu se prea intampla des, finca-s papagal, vorbesc tot timpu, ca Ilie Dobre de la Radio Romania Actualitati. Da’ s-o intamplat, de exemplu, sa raman fara grai cand s-o nascut Medeea din clanul Greucenilor, careia i-am dedicat randurile de mai sus – de o sinceritate cu atat mai sincera cu cat izvorau din insasi ventricolul meu drept, care mi-i cel mai drag (all bad poetry is sincere, remember?) -, asa, o mai fost cand o murit Titus, fii iertat, si or mai fo vro doo ocazii neimportante. Scrisorica asta catre Medeea nu am apucat sa i-o dau lu’ tac-su, finca nu am putut s-o termin. Punct. Era prea personala ca sa fie si frumoasa.

Revenind la titlu, aflati si voi cum am pierdut o patida buna de insuratoare??? Cetiti:

Io il tot amenintam pe Greuceanu ca ma-nsor cu fiica-sa! Dar purligarul m-o facut sa pierd partida aia buna de a-l avea pe el ca socru! Finca o facut ce-o facut, si amu are doo fete!!! Si asta este naucitor pentru mine!!! Pentru ca ziceti-mi si mie, voi, dac-ati fi in locul meu, cu care v-ati insura cand veti avea 70 de ani, si ele vor fi doua prunce dulcitze si scumpe de 17 anisori, cu Medeea, sau cu Aimeea, care tocma’ ce s-o nascut amu o juma’ de ora, si are 4 kile 80 grame???

Sa traiasca, sa fie fericite si sanatoase, si ii uram lu Greucicu’ si Greucica sa ne mai provoace asemenea emotiuni care – uite cu ce postări nereusite, dar sincere se lasa! Si ca sa stiti si voi cat de meseriasa e, Chuck Norris o rugat-o pe Aimeea sa fie ea Chuck Norris, ca el o cam obosit, saracu, ca e batran, doara e nascut in aproape acelasi an ca mine!

PS: Greuceanu nu se poate imbeta de fericire, finca tine post. Si nici io nu ma pot, finca tin si io cu iel. Asa-i ca life’s a bitch???

10 lovituri, dă-i și tu!