Toată viața am fost un prost

Am muncit toată viața ca un nebun. Și am tras în școală și am învățat chestii care nu mi-au plăcut numai ca să fie bine, să nu mor de foame.

Și acum stau în chirie și am rate la bănci. Dacă eram deștept, mă băgam frumos în PSD, dădeam un tunuleț-două, mă amnistia Liviuț și plecam către o țară din aia cu nuci de cocos.

Mai sunt și alți proști ca mine în țară. Unii citesc blogul ăsta.

Am nopți mai liniștite pentru că n-am furat, ziceți? Greșit: mi-am distrus somnul. Nu mă mai pot băga în pat cu mintea limpede și tot pe la 1-2 noaptea adorm. Și la 6:30 mă trezesc să-mi duc copilul la școli. Sunt zombie și bag cafele-n fizic ca să nu-mi pice capul pe tastatură la muncă.

Așa cum stă bine românului, nu ne rămâne decât să căutăm adevărații vinovați: nu, nu e PSD-ul. ȘTIM ce partid este PSD-ul. Știm ce votanți are PSD-ul, am câțiva care îmi și comentează pe blog la rarele mele postări politice, dar nu de dragul dezbaterii, ci numai ca să-mi arate cum ne-o trag ei nouă. Știm că e un partid de ciorditori și de mincinoși și covârșitoarea majoritate a votanților săi are un IQ din maxim 2 cifre.

Nu PSD-ul este vinovat, așa cum crocodilul nu este vinovat pentru că halește oameni.

Știți cine este adevăratul vinovat?

Dreapta este vinovată.

Dreapta, cu aroganțele ei și liderii ei de paie. Cu PDL-ul care face pact de guvernare cu PC-ul.

Dreapta, cu USL-ul ăla de rahat, cu fetița aia de somnoroasă și chiulangioaică de Crin Antonescu. PNL și PSD dându-și mâna, uadăfac?

Dreapta, cu Alina Gorghiu care sperie copiii singuri acasă.

Dreapta, cu oameni ca Tăriceanu și Mircea Diaconu.

Dreapta, cu Emil Boc care a tăiat salariile bugetarilor și nici măcar nu a ieșit la televizor, cu umilință, să-și ceară iertare. Și care, după ce a tăiat salariile medicilor și profesorilor și a impozitat mediul privat cu niște taxe mișelești, nu a mai făcut ABSOLUT nici o reformă administrativă.

Dreapta, cu Raluca Turcan, ființa aia gângavă ca o lebădă congelată.

Dreapta, cu susținerea Coaliției Pentru Familie, de parcă ne arde pe noi în cur ce fac alții cu curu’ lor.

Dreapta, cu Traian Băsescu pe jumătate senil.

Dreapta, cu Klaus Iohannis, elevul cu care iese rar la rampă și recită, țeapăn, discursuri moi, cu maioneza tăiată.

Dreapta, care nu are, la ora actuală, nici un lider coerent, curat, proeminent.

Dreapta, fraților.

18 lovituri, dă-i și tu!