Ţin să vă anunţ şi pe această cale…

…că la Revelion, fiind sultan peste grătare, am vrut să ung gratarul cu slană. În acest scop, m-am îndreptat cu briceagul meu ieftin, import Germania, către slăninărie, din care am infipt lama foarte ascuţită într-o tablă de slană, şi în procesul de desprindere a crihanului am reuşit să îmi auto-produc o rană destul de serioasă la un geget, unul foarte drag mie. Deci am tăiat, cum s-ar tzice, doi porci cu o singură lamă!

Şi am reuşit să sângerez ca un porc, şi am împroşcat toată curtea înzăpezită cu sânge, inclusiv geaca lu’ Greuceanu, pe fetiţa lui pre nume Medeea, de arăta ca o vampiresă, başca toată slana, ceva grătare (“cum de le-aţi făcut aşa de bune?” am fost întrebaţi), pantalonii mei de camuflaj de la armata americană, ochii unui co-revelionar care încerca să mă ajute şi eu m-am smucit, că dacă pierdeam sânge puteam bea mai mult, că făceam loc în vine, plus vo doo maşini parcate şi bradul din curte.

Între timp, tăietura aia urâtă o căpătat o coloare şi un miros specific, care în timp s-a dus, iar acum deştiu meu e OK. Şi doresc să comunic şi pe această cale că organul meu secsual principal, arătătoru’, e din nou în stare perfectă de funcţionare.

Neserioasele să se abţină.

24 lovituri, dă-i și tu!