The Internet is for porn

Dacă nu v-am mai zis, vă repet citându-mă pe mine însumi: cooperativa la care prestez are tot felul de implementări în tot felul de zone ale Pământului.

Una dintre ele – o ţară foarte musulmană, în care nici măcar să te gândeşti la masturbare nu ai voie, că deja vin mujahedinii şi îţi taie ciucurelul pe stadion, te filmează şi te dau pe Al Jazeera. Nu, nu Afghanistan, acolo e un fel de spa în comparaţie cu ţara asta. Şi nu, nu ştiu asta din proprie experienţă!

Deci acolo nu merge ca-n România, unde orice parvenit de italian emite calificative exclamative despre frumuseţile patriei, ca juriul la Românii au talent: “no ui şi la gajica aia, ce arabescuri are…!” “pfuaaay, pupa-i-aş minaretele!” “ce tipă, tatua-o-aş cu henna” – şi altele. Nu, acolo nu ţine cu faze d-astea.

No.

Şi în ţara asta defectă ajunge delegaţia de injineri ghe la Cluj.

Ajung injinerii la hotel, se cazează. Fac un duş rece, că erau 400 de grade afară, plesneau şopârlele la soare de căldură ca popcornul la microunde.

După duş, claro – fuga la calculator.

Internet – din părţi.

Naşpa! spuseră inginerii.

Bă! Ia meri la recepţie să ne dea drumul la internet, ziseră toţi către cel mai tupeist dintre ei. Zi-le să ne dea parola la wireless! Şi să pună cheltuiala în contul camerei.

Colegul mai descurcăreţ s-a gândit că, dacă tot era într-o ţară străină, plină de tabu-uri şi interziceri, de ce să nu se distreze? Aşa că s-o dus la frumuseţea îmbrăcată în faţa de plapumă de la recepţie, şi a atacat-o frontal!

Coleg tupeist:
– One hour of porn, please!
Frumuseţea îmbrăcată în faţa de plapumă:
– Excuse me?
Coleg tupeist:
– …Iiinternet!
Şi s-o hlizit.
Frumuseţea îmbrăcată în faţa de plapumă, către ghiaur, încruntată rău:
– …!!!

16 lovituri, dă-i și tu!