Stiti de ce se mai tem barbatii? De fetite

Îmi zice un prekin, tătic de fetiță: la un moment dat, la o cabană la munte apare un tătic cu fetița lui (mămica lucra sâmbăta, sau ceva de genul). După o vreme, își lasă fetița și pleacă aiurea prin pădure, după lemne. La cabană rămân alți trei bărbați, care se veseleau cu beri și coniace la un preacinstit joc de renț.

Distracția o durat fix până când fetița de 3 ani, care se juca afară, o intrat peste ei și le-o zis de la obraz despre cutremurul din Nepal:
– Mă trece pișu mic.

Cuvintele i-au lovit direct în frunte, în inimă și-n testicule. Unul din cei trei a și picat jos mort, după care a făcut un atac cerebral și două infarcturi. Altul a avut puterea să sară din scaun și să fugă în munți, de unde n-a mai coborât nici până-n ziua de azi.
bietul yorick
Unde și-a petrecut restul zilelor vorbind cu Yorick.

Al treilea a înghițit în sec și a zis:
– Bun. Să vedem ce se poate face.

O ia pe asta mică, o scoate afară, căci toaleta cabanei era chiar codrul frate cu românul, #unițisalvăm. O roagă pe fetiță să-și dea jos ștrampii și fustița și chiloțeii, în timp ce el se uita aiurea după Boeinguri… apoi rostește o rugăciune la Arsenie Boca, o ia pe fetiță în brațele făcute colac de WC, se pune ciuciu-miciu cât mai crăcit ca să nu-l stropească jetul de piși… și așteaptă.

Și copila face pipilică. Apoi, senin ca o fetiță din aia spectru fantomatic dintr-un film de groază japonez, îi comunică ceea ce el se ruga să nu audă în viața vieții lui:
– Acum trebuie să mă ștergi.

Și apoi copila o clipit.

Acum am să vă rog să vă închipuiți scena care urmează cu ochii minții. În timp ce-i înjură în gând pe ceilalți tovarăși, pe ăla mort și atacat cerebral și pe ălalalt devenit partizan în munți ca Rambo 5, tovarășul o scutură, efectiv, pe asta mică, ca pe o rufă udă pe care o iei de undeva și nu vrei să-ți ude gresia până o duci la lighean. Deci o scutură. Da?

Mno. Și în timp ce-mi zicea de astea, tăticul de fetiță râdea de cât de sperioși sunt bărbații și cât de mult se tem ei de fetițe.

Iar mie, sincer, așa un val de compasiune m-a luat, că-mi venea să vomit de milă. Așa cum veți vedea – nu-i așa? – în emisiunea următoare.

(va urma)

9 lovituri, dă-i și tu!