Stiti de ce altceva se tem barbatii? De fetite – partea a doua

La 4 ani și-un pic, fiu-meu are două amante imperiale: una are 9 ani, cealaltă de 11. Ele nu știu una de alta, pentru că așa a considerat el de cuviință; iar noi îi respectăm decizia.
IMG_8600
Nu râde, pitzi, că tu urmezi! (frumoas-o!)

No; sâmbătă eram în parc cu cea de 11. Ei doi, și eu, ca bebe-sitter. Cei doi săreau, zbierau și făceau tot felul de blăstămății copilărești, eu rupeam Facebook-ul în două, pentru că abonamentul ăla cu Internet inclus trebuie și el consumat cumva, săracu’, doar n-oi sta să citesc cărți în parc, ca săracii.

În fine.

La un moment dat, cei doi minori se hotărăsc să se cațere, ca iezii, pe o creangă de copac. Secunde înaintea dezastrului, Groparu îi urmărea cu privire îngăduitoare.

Mno. Și după vreo 5 minute, amanta imperială de 11 ani își dă seama că nu mai poate coborî de pe o creangă de copac orizontală, aflată la 1.5 metri de planeta noastră. Așa că se întinde pe cracă pe burtică și începe să zbiere la mine s-o ajut.

Băi, și mă duc la ea… și-mi dau seama că n-am cum s-o iau pe domnișorică în brațe. Băi, nu pot să pun mâna pe copilă! Mi-i frică, nu pot și pace. Că-i fragilă și-i fetiță.

Și îi comunic și ei acest lucru. Și încerc s-o îndrum cum să se prelingă, ușurel, pe creangă, și cum să pună picioarele înapoi pe planetă.

Fetița se prelinge și aterizează la sol în siguranță ca Simona Amânar. Atâta numai că Simona Amânar are acum brațele julite destul de rău.

Simona Amânar începe să plângă cu sughițuri de durere. Groparu își cere iertare de la fată și apoi pleacă să se sinucidă undeva.

– Băi, da’ nu pot să cred! sare nievasta, când i-am povestit. Dacă era fetița ta, ai fi preferat să se julească pe brațe decât să o ia altcineva în brațe?
– Da. Categoric da. Dacă nu, i-aș fi rupt ca pe bețigașele chinezești mâinile bărbatului care-o luat-o-n brațe și m-aș hrăni cu ele din creierul lui de maimuță!

Ferească sfântul Dumnezău să-mi facă nievasta și-o fetiță, vă spun.

23 lovituri, dă-i și tu!