6 lovituri

 1. Val
  7, December, 2016 @ 2:21 pm

  The ler is ler !

  Reply

 2. neamtzschantz
  7, December, 2016 @ 5:11 pm

  hahaha, sa sti ca hrusca acopera tot mapamondu. am fost de doua ori la “concert” in apropiere de unde locuiesc. “concert” scriu pentru ca a fost mai mult o cintare ca intre apropiati avind in vedere ca la primu au fost cam 50 de oameni si la al doilea cam 80 de oameni. la noi e obiceiu ca la asemenea concerte cu invitati romani avind in vedere numarul mic de spectatori sa se faca o masa comuna cu artistu dupa.
  la primu la mannheim a zis hrusca ca trece el pe la mesele noastre sa semneze cd-ul la care vrem. eu i-am dictat numele pe litere. zic “ce-ai facut maestre? gresesti si la dictarea pe litere?” “scuza-ma, la mine la tara erau alt fel de nume” si am ris amindoi.
  la al doilea la karlsruhe a fost la fel, dar cind a ajuns la masa mea a zis “sa vezi ca de data asta nu-ti mai gresesc numele, dar pentru numele doamnei nu garantez”. am fost foarte impresionat ca la distanta de 5 ani a tinut minte ca mi-a gresit numele. am zis la oha “pe doamna o cheama mikotzoko”, si el a scris mico toco cu t de tapinar.
  impresia mea a fost ca omu o foarte ok.

  Reply

 3. Ioana Sisca
  7, December, 2016 @ 7:55 pm

  Da niște invitații la Frușcă nu ne dai? Să ne zâmbească și nouă sufletul de la ler :))

  Reply

 4. Groparu Nemernic
  7, December, 2016 @ 9:20 pm

  @ neamtzschantz: atunci… salutări lui mikotzoko sensei! PS: Recunosc că am fost foarte plăcut impresionat de experiențele multiculturale avute. Deci foaaaarte plăcut impresionat!
  @ Ioana Sisca: e intrare liberă! Dar dacă vrei, îți fac rost. Vrei?

  Reply

 5. Luke
  8, December, 2016 @ 7:52 am

  VIVO lol? or fi aia cu casetele din anii 90?
  Daca-l citesti cu capul in jos iese OAIA

  Reply

 6. Deaddy
  8, December, 2016 @ 11:17 am

  Ma lej? Ca nici la scotieni nu scap de el. https://billetto.co.uk/events/163923

  Reply