Stau pe scaun si incerc sa nu pic

Acuma, ca s-au incheiat zilele de nastere, ma uit in spatele meu, si vad ca am o groaza de lepshe la care tre’ sa raspund, nu am mai apucat sa scriu nimica de Scorpions, de concertul lui CoChilian la care am fost amu o saptamana jumate, de Ada Milea, la care nu am fost, plus una-alta. Si acuma, cand ma uit, bovin, catre ecranul monitorului, simt o nicovala care imi tesheshte fruntea, iar intre cele doua urechi circula, voios, o locomotiva cu aburi. Si din cand in cand cate un ceferist vine si da cu ciocanu’ la roate. Cam la fiecare 18 secunde.

Acuma as avea mai mult succes daca mi-as pune o ridiche neagra in loc de cap si as gandi cu ea, dar tot nu ma las si – iaca! raportez.

Deci am tinut kef la baru’ lu Josh, bar care se va deschide in 2-3 saptamani, si ai carui chelneri au reusit sa se imbete mai mult chiar ca sarbatoritul. Si despre care mai sunt chestii de zis, da’ mi-i frica ca o sa-mi scuipe in beutura data viitoare, asa ca nu mai zic nimic.

Deci baru’ lu’ Josh dă fix in Eroilor, care e un fel de practic centrul Clujului; si in balconu’ lui se mai fac gratare, si se scuipa in capu alora care trec pe dedesubt. E distractie mare!

Io-te cata bere am avut:

dsc00032.JPG

Or fost unii care, finca in sediul barului se afla si Radio Transilvania, incercau sa intre in cabina de emisie si sa vorbeasca in direct. Nu au mai ajuns, si o trebuit sa il kemam pe Le Nettoyeur, ca umpluseram peretii de sangele lor, ca alfel nu fu chip sa-i potolim.

Io, la kefu de anu asta, am avut urmatoarea costumatie: vreo doo sutiene push-up confiscate de la atmiratoare, o palarie colectia “Kitsch” de la Crivatz cu luminitze (nu Crivatz, ci palaria!), un tricou pe care scria

tricou.JPG

asa, si KILTUL meu original de la clanul Wallace, primit de la mama Anglie, aia care cuprinde si raionul Scotia. La Sibiu, la partea a doua a chefului, am mai avut si o palarie de la armata sârbească pe care am primit-o de la Sasha acum vreo 5 ani, Sasha fiind prekinu’ meu din Cernauti, si care are o stea rosie in frunte. Palaria are steauă, nu el, desi, ca mine e şi el nostalgic fascist, imperialist, comunist si anarhist si colecist si unionist separatist terorist pacifist!

Am avut totusi noroc ca nu s-o lasat cu bataie ca atunci cand am facut ziua de nastere in cantina Agronomiei, si despre care bataie veti afla mai incolo, cand raman iar in pana de idei de postari.

Morosenii mi-or adus palinca das orighinal, de la mamica ei care de fapt e-o doamna. Cu motorina asta am imbatat jumate chefu’.

JEG, micul nebarbierit, mi-o adus cadou o lopata furata. Mai are pe ea urme de ciment. Mesagiul sau pentru groposfera:

“Am furat aceasta lopata personal! Sper sa-ti ajute in promitatoarea cariera si nu uita: Sapa-ti singur groapa sa cada altii in ea! JEG”

Si o stat la masa cu dl. si d-na andreicrivat.ro, plus idei-locale.blogspot.com si alexis-design.info si toata seara numa’ o scris ca un apucat in carnetel, ca lui asa i se pare ca tre sa fii cool, si degeaba o tot scris, ca tot nu s-o uitat nici o gajica la el! Claro ca pactizez cu el si zic ca “pierderea e de partea lor”, desi cand zic asta imi creste nasu’ pinocheşte.

Deci desi ma uit la poze, imi dau seama ca is trucate, pentru ca io nu ii mai cunosc nici pe jumate din oamenii care or fost la ziua mea, la golit. Stiu numa ca la ultimu’ ramas acolo, si care adormise pe o canapea, i s-o scris pe frunte ceva gay cu o carioacă.

A doua zi am plecat la Sibiu, fincă acolo urma să beu cu sibienii mei şi cu sârbu. Sârbu’ nu se bucură deloc, din motive care mie imi scapă, dacă îl saluţi cu Freedom for Kosovo!

Din nefericire, amintirile mele cu cheful de la Sibiu sunt mult mai vagi decat ar fi omeneste normal. Si motivul e finca am inceput, normal, cheful cu palinca aia de la Maramu’ rămasă din ziua precedentă. Ce mai reţin io: sibienii mei cei coioşi or venit toţi cu pistoalele din pantaloni; numa’ Mile, manca-v-as, mah, amu va rog sa ma credeti ca si-o bagat manutza in paporniţă şi o scos, mă, un pistol adevarat!!!!!

Deci Mile umbla inarmat, mah, pe bune, are un levorver Colt. O avut numa’ suficenti crieri sa nu scoata arma sambata noaptea, cand toata gasca era pornita pe fapte mari!!! Ca io cred ca eram singuru’ care mai scăpa de acolo, finca is ficior slabutz si sexy si far’ de burta, si daca stau intr-o dunga nu ma nimereste nimeni nici de la 20 centimetri, plus ca nici un glontz nu omoara bunatate de blogger! Aia-i clar.

Asa. Si am mai discutat despre razboaiele prin care o fost el (nu razboaiele alea care se poartă printre cearşafuri!), despre petrol, despre ovreii care conduce lumea şi – normal – cum să facem să-i detronăm pe evrei, şi să fim noi ăia care conduc lumea, mai ales că, din punctu’ meu de vedere, cine conduce lumea, conduce si ditamai 3 miliarde de femei!!! PLUS TOATE FABRICILE DE BERE SI TOATE LACURILE UNDE SE POATE PESCUI DE PE LUMEA ASTA!!!

6 lovituri, dă-i și tu!