Şofer de România

Nervos nevoie mare, îşi aprinse o ţigară. Mama mă-sii de treabă, de viaţă, de ambreiaje şi de ambuteiaje!

Era iar pe drum. Îşi scoase staţia: un coleg de la Vâlcea m-aude şi pe mine? Nu tu, bă slovacule! Hai, un coleg? Colegu’, vreun echipaj pe drum până la Vâlcea? Da, e liber? Mulţumesc, colegu’, şi Sibiu’ e liber, dă-i bătaie, drumuri bune…

Şi dacă dădea de Poliţie, şi ce! Nu era prima oară. Tot timpul avea o frază câştigătoare pe buze. Într-o noapte târziu scăpase de ei cu un inspirat “frate, să mor io, la orele astea numai voi, poliţaii, curvele şi noi, şoferii, mai suntem pe drumuri!” Poliţaiul râsese cu poftă şi-l lăsase să plece cu un avertisment, fără şpagă.

O curvă. N-ar fi rău! Orele de stat la volan îi amorţeau fundul şi adesea circula instinctiv ore în şir cu fesele încordate. Aportul crescut de sânge în zona pelviană îi dădeau nişte erecţii monumenale; atâta de monumentale, că aproape că nu mai putea învârti de volan din pricina manivelei din pantaloni. Noroc că pentru fiecare erecţie se găsise tirista corespunzătoare. Iubise mai multe ciucamele pe drumurile patriei decât un fotbalist prin cluburi, şi strânsese atâtea poveşti cu bighidoaice cât să ţină 10 bloguri – başca un show păcătos, şi aşa pentru ăla nu e nevoie să-ţi prăjeşti foarte mulţi neuroni.

Mai băgă o duşcă de Adria. Apoi îl lovi puternic: băşica udului îl lovi sub plex ca un berbec. Exploda de-a dreptul!

Avusese problema asta de ani şi ani, şi stilul de viaţă sedentar nu-l ajuta deloc. Nevoia îl lovea din senin şi avea cam 10 minute timp de căutat o toaletă. Singura şansă pe care-o avea era să se elibereze, altminteri i se spărgea băşica ca un puf de păpădie.

Se uită din mers la drum: efectiv nu avea unde opri microbuzul. Era în zona aia de pe Valea Oltului unde nu poţi opri nici măcar o bicicletă fără să blochezi traficul. Mama măsii, îşi spuse în sinea lui, nu poţi opri nicăieri să te pişi! Apoi continuă cu năduf: dacă nu găsesc rapid un loc să opresc, se pare că voi fi nevoit să fac pişu… la o benzinărie. De râsul curcilor.

Mda, păcat. Se pare că într-adevăr voi fi nevoit să fac pişu la o benzinărie.

10 lovituri, dă-i și tu!