20 lovituri

 1. Atti
  31, October, 2018 @ 10:11 pm

  Gropare, fazele din Petrosani se aplica si azi, chiar in mandra metropola, frunte de Ardeal. Si sa nu crezi ca sunt aia care erau candva tovarasi. Vezi de treaba. Si crap cand aud de la putzoi, “sa vina primaria! sa vina sfatul” si sa faca.

  Reply

  • Groparu
   1, November, 2018 @ 12:02 pm

   Și? Vine?

   Reply

   • Atti
    2, November, 2018 @ 10:44 am

    Surprinzator, chiar vine si face mult mai multe decat e in mod normal cazul. Chiar ziceam, daca primaria nu ar fute asa amar de bani prin stergerea la cur a asociatiilor de bloc, poate nu ar avea nevoie sa dea atatea amenzi de parcare cu rahatii locali.

 2. Basil
  1, November, 2018 @ 7:18 am

  Risti prea multe in ziua de azi cu bataia.
  Insa da, civilizatia se instarureaza si intretine cu parul.

  Reply

 3. Ioana Maria
  1, November, 2018 @ 10:50 am

  Stiu cum este cu spatiul verde, dupa ce am pus niste flori si ceva gen gard viu au trimis o anonima la primarie. Stiu cum este sa se uite ciudat la tine atunci cand te apleci si culegi sticlele de bere si pungile goale de alune care sunt aruncate pe strada in fata drumului de acces in bloc. Esti extraterestru de-a binelea.

  Reply

  • Groparu
   1, November, 2018 @ 12:01 pm

   Whatta…!

   Reply

  • Groparu
   1, November, 2018 @ 12:01 pm

   Și n-ai băgat o scrisoare la avizier, cu blestem ștampilat de Patriarhie? Că ăștia se tem de așa ceva.

   Reply

 4. remus
  1, November, 2018 @ 11:10 am

  =)))))))
  2008-2009 ma mut la bloc in grigorescu.
  – ma apuc sa fac curat (stau la parter) – se utia toti la mine ca la un bou. nu-i- bai, macar am facut curat.
  Un vecin de la etaj, arunca tacticos tigara pe geam, fix de unde am strans 34567889 de mucuri de tigra.
  ii atrag atenti, ma ia la p888la. il bag la mumasa si apoi tace, de atunci nu mai arunca.
  – acoperisul de la bloc e prost executat. a cazut teava ce duce apa in coloana, cade apa direct pe egamul meu de la parter si ma enerveaza. le atrag atentia la toti. ii doare in p8888la. sa vezi numa cand ma duc si sparg acoperisul sa rezolv scurgerea. abia astept sa le vad fata.
  – acu 3-4 ani se fura tot din scara blocului. de 2 ori. le zic, fratilor, musai camere. toti se fac ca ploua ca scump ca alea alea si pe ei ii doare in p8888la. Pun eu pe banii mei 2 camere si DVR. de atunci nu se mai fura.
  tot io bou si cu banii dati, da’ macar safe.

  Reply

  • Nemultumitu'
   1, November, 2018 @ 1:00 pm

   Vezi că dacă se găsește vreunul să facă reclamație pentru camere se poate lasă urât de tot. Adică dosar penal și chestii din astea. Camerele de supraveghere au un regim foarte strict. Mai ales în holul blocului. Știu pentru că și eu am vrut să fac chestia asta cu un vecin și am zis pas. Trebuie montate cu firme autorizate și cu acceptul poliției.

   Reply

   • remus
    1, November, 2018 @ 1:04 pm

    =))) ala care face plangere trebuie sa aiba acceptul asociatiei.
    si acolo ma duc cu hartia de blesteme de la Patriarhie.

    Si mai am o camera pe parcareeeee, si am surprins 1 hot, cum o spart masina. de atunci ghici cine ma suna la fiecare eveniment din cartier? Politiaaa (alo, domnu’, stiti, a fost un eveniment, ne ajutati cu ceva imagini ?)

    vecinii se plang ca consuma curent. de 35 de lei pe luna. WTF?

   • Groparu
    1, November, 2018 @ 5:08 pm

    Poate dacă zice popa în biserică să contribuie și vecinii la curent, se rezolvă ceva și le vine mintea la cap creștinilor. Mai știi?

 5. remus
  1, November, 2018 @ 11:18 am

  Blocul e de ala vechi, populat de batrani + caini + pisici,.

  Reply

  • Groparu
   1, November, 2018 @ 11:46 am

   Adică cam ceea ce căutăm noi, dar nu suntem dispuși să plătim atâta.

   Reply

 6. MM
  1, November, 2018 @ 12:48 pm

  Ma scuzati, dar ãla e steagul Ungariei?

  Reply

  • Groparu
   1, November, 2018 @ 5:07 pm

   Posibil. Contează că tovarășul Titov Filip îi provoacă și pe frații noștri de la vest la o întrecere tovărășească, patriotică?

   Reply

  • Zev
   2, November, 2018 @ 3:55 am

   Da, numai ca pe vremea ai n-avea heraldica cu coroana St Stefan si cruciulite si ce mai au ei pe-acolo, ca si noi ne-am tras un pasaroi de origine incerta, nu stii ce e, vultur, acvila romana, soim, corbul lui Matei Corvin sau legendarul pui nascut viu a lui Cristoiu. Sau de catre Cristoiu, ca nu mai tin minte bine.

   Reply

 7. DanC
  1, November, 2018 @ 12:56 pm

  @Bo$$: La toate perlele astea, inclusiv din comentarii nu mai trebuie decat muzica. Dar nu Ada Milea, nu tip “Nada cambiar” si ce martiri etc, nu. Behaiala etno de-a lui Fuego: “Ca romanul ca romanul nu ee pe lumee niciunul…” 🙂

  Reply

 8. Zev
  2, November, 2018 @ 3:47 am

  Hmm, nu stiu daca a indeplinit Tovul Titov planul la ce facea ‘Sec.Mec.’ acololea, dar planul la cratime l-au depasit cu 100%, cel putin in ’August’. Aia lovitura data capitalismului putred! Acuma, dati cu pietre daca vreti, dar pe vremea aia macar erau uneori amuzanti in prostia lor, in vreme ce azi nici macar amuzanti nu mai sunt.

  Reply

 9. Ce te toriu' de la tara
  2, November, 2018 @ 1:19 pm

  Hai sa-ti zic una tare / cu mama din dotare / doamna in etate / ce face neasteptate:

  Miticodava (i.e. Bucuresti), stop, statie tramvai linga.
  Opreste un gipan de meltean populat cu doo domnisorici. Care cind se opresc intempestiv isi arunca mucurile de tigarica direct pe botosii Doamnei Mama.
  La care Doamna (uneori nu prea dusa la biserica Doamne Iarta si Pazeste-ne de cele rele sa se spele), culege tacticos cele doo mucuri arzinde si le arunca inapoi la domnisorici in brate.
  Stupefactie, mooi, pooli, bah babo, tot tacimu’, da’ Doamna se urca tacticos in tramvai si le lasa pe don’sorici sa-si verse ofu’

  Reply

 10. Roxana
  8, November, 2018 @ 3:32 pm

  Cu podul nu a avut ambitie. Tata si un vecin au pus lacat la podul blocului. De aproape 30 de ani, de cand ne-a plouat in casa si restul nu au vrut sa contribuie la reparatii. Nu cer bani de reparatii, ei il mentin, nimeni din bloc nu mentioneaza podul, ca si cum nu ar exista. Nici nu-i rau, avem mansarda la pretul de 10 tigle pe an.

  Reply