Şi, pentru că românii sunt buni la software, am pentru voi 10 licenţe antivirus Bitdefender Total Security

Printre chestiile cu care ar trebui să ne mândrim noi, ca naţie, industria IT ocupă un loc de frunte: ştiu asta pentru că de 11 ani trăiesc alături de cei care împing bolovanul ăsta la deal.

Inginerii IT din România au “furat” de la tovarăşii lor occidentali şi asiatici know-how şi management, le-au răsădit pe pasiunea lor pentru tehnologie şi au ridicat o întreagă industrie, practic, de la zero. BMW îşi administrează bazele de date în România (în Cluj), Mozilla îşi face testarea pentru Firefox tot în România (da, tot la Cluj), şi pentru că suntem o forţă în domeniu ne putem lăuda şi cu soluţiii pornite de la zero care acum au ajuns la o dezvoltare fără precedent în lumea IT-ului.

Bitdefender Antivirus este
– un brand 100% românesc.
– singura companie cu sediul principal în România cu angajaţi şi parteneri pe toate continentele
– populat de nu mai puţin de 500.000.000 de cetăţeni care se pot lăuda cu cea mai bună protecţie 3 ani la rând (conform PC Mag award), protecţie care însă nu ronţăie din puterea procesorului
– uşor şi uşor de folosit, configurabil cu un singur click
– optimizat pentru recuperarea şi localizarea dispozitivului pe hartă (tehnologie IP) – cu blocare de la distanță, precum şi stocarea si protectia fotografiilor si clipurilor personale cu backup Online securizat
– prevăzut cu control parental: părinţii pot vedea ce fac copiii, pot limita accesul acestora la internet intre anumite intervale orare, pot restrictiona anumite site-uri, chiar şi pe intervale orare.
romania bitdefender

Şi, pentru că Bitdefender Antivirus lansează produsul numit Bitdefender 2015, şi pentru că astăzi este ziua mamei mele (La Mulţi Ani, mamaşă!), vă ofer gratuit 10 licenţe gratuite Total Security valabile un an, prin tragere la sorţi, la 10 cititori care îmi justifică, printr-un comentariu de cel puţin 2 fraze, de ce au nevoie de un antivirus.

Update: am eliminat comentariile duble fără a descalifica participanții și cele care nu conțineau minimum 2 fraze (pare rău! Astea au fost cerințele mele). În urma extragerii random.org, câștigătorii sunt:

(acuma se încălzește ciorba…) Gata, ciorba e gata!

Așadar, câștigătorii sunt:
1 – Dragos Mone
15 – Jeff
18 – Adrian Moraru
20 – Ovidiu
30 – Russ Octavian
44 – MNX
51 – Andor
55 – Mack
57 – MamaLuSandokan
64 – Miha

Vă mulțumesc tuturor, vă mai aștept! Ma bucur ca tovarasul Dragos Mone a castigat, imi pare rau ca Zolty si nasul groparesc nu au reusit.

Câștigătorii vor primi astăzi un mail de la mine sau de la reprezentantul Bitdefender cu detaliile licenței. Doamne-ajuta!

79 lovituri, dă-i și tu!