Și, aveti fantezii sexuale cu doctorițe?

Bat la ușă. Mi se zbiară să intru și penetrez în încăperea în care se afla întruchiparea celei mai fierbinți fantezii medicale cu doctorițe: o rezidentă frumoasă de rămâi fără O2.

spirt-mona
Cam așa ceva. PS: Știați că spirtul Mona face promoții?

Mă dezbrac instinctiv (ce, nu știați că trebuie să fii îmbrăcat lejer la radiografie?) și sunt așezat cu blândețe pe scaunul de radiografiat.

Dau să-mi pun filmul la măsele, dar apare o problemă: fimul se deplasează prea adânc spre omușor (luetă) și eu am un reflex de vomitătură. Mă tot chinui să așez filmul cum trebuie în timp ce mi se face greață.

Domnișoara aia extrem, da’ extrem de frumoasă se hotărăște să preia situația cu ambele sale mâini. Își pune masca de chirurg pe față, ca să nu-i suflu în nas, îmi zâmbește din priviri ca să liniștească bloggerul înainte de asomare și mă încalecă peste picioare. Apoi îmi spune:
– Respirați! Respirați!

Și începe să gâfâie, fratele meu, ca să-mi arate cum să respir; așa frumoasă cum era, călare pe mine, gâfâia sonor!

Pensionarul care o bătut la ușa cabinetului și apoi o și intrat imediat, șmecherește, ca-ntr-o instituție de stat, înainte să apuce vreunul din noi să strige că nu-i voie, era să facă o comoție cerebrală cu tot cu atac de cord și explozie de cap.

9 lovituri, dă-i și tu!