Și am purces către Orientul Mijlociu. #tendubai, ziua zero

Era dimineață când Habibi ben Ghiaur, cunoscut și sub numele de Groparu, ajunse în ceea ce ardelenii numesc “inima Orientului Mijlociu”: Gara de Nord din București. Se strecură abil printre agresivii hamali și proprietarii de ricșe din capitala prăfuitului stat sudic care a pornit jihadul contra blondelor și a celor 1001 de hoți, se îndreptă către peronul de limuzine și fu preluat instantaneu (nefotografic) de numitul Șuțu, căpetenia tuaregilor pe care urma să-i ducă la noul loc de pășunat, cât mai departe de Sfântul Valentin – de care toți dreptcredincioșii întregi la minte fug ca la Neajlov.

Ajuns la Calif Militari, prima reacție a lui Habibi ben Ghiaur fuse t o răbufnire aproape necontrolată:
– Unde sunt cele 100 de virgine promise, ghiaurilor?
– Căci stai jos, dreptcredinciosule! i-au spus beduinii. Mai bine îmbracă straiele tradiționale și stai cu noi la un Bobal, Marici, Cismărel, sau chiar un falafel!

– Păi cum! Astea-s haine? De ce n-au buzunar? Păi și eu unde-mi depozitez lingourile??? Plus că hainele astea îs atâta de albe, că undeva în zona statului islamic o mireasă de mujahedin plânge pentru că nu are ce cearșaf să arate în noaptea nunții!

Nu această mireasă, ci alta.

Într-un final, a luat loc cu ei și a cerut iaurt de măgăriță; dar, pentru că stocul tocmai se epuizase, s-a mulțumit și cu o bere Efes, insh’Allah. Cum se cheamă un arab care bea bere? Berber!
– Unde este mujahedinul Brylu ben Brylinski?
– Mărite sultan, Brylu ben Brylinski va ajunge cu întârziere! Caravana i-a fost prinsă de o furtună de nisip în zona câmpurilor energetice de la Sarmizegetusa!
– Legendele și Copiii Dunei! blestemă Habibi.
– Efendi, îl îmbunară ceilalți, liniștește-te; mai avem puțin, aterizăm și vei putea să-ți urmezi cariera ta de cântăreață tradițională.

TFB10 – #tenDubai – este un eveniment organizat de Foto Union powered by Prestige Tours, cu sprijinul Canon și Calif.

5 lovituri, dă-i și tu!