Şi am mai lansat un iPhone

Deci…
– Facem buyback la iPhone-uri mai vechi!
– Eu nu-mi vând telefonul primei venite!

Fetelor, nu cedaţi din prima seară; aşa mi-am zis.
vodafone hostess

Nu o răspuns; numa’ m-o împins către un individ coleg. Care m-o şi luat:

– Fii atent aici! Asta are, asta n-are! Grijă la asta mare! Nici una nu moare! Asta nu-i câştigătoare! Care are?
– Vreau o ofertă!
– Ia d-aici! Minute!
– Și SMS-uri?
– Și SMS-uri!
– Și gigi de net?
– 14 catralioane!
– Și telefon?
– Și telefon! Acuma dă-mi bani!
– N-am bani! Io-s posesor de iPhone, n-am cum să am bani! Așteaptă să iau de pe cardul de credit, să-mi intre salariu’, să mă-mprumut de la prekini, să ia mama pensia! Și fă-mi mai bine o ofertă de prepay, că n-am bani!

După 20 de minute  de alba-neagra-roșia cu abonamentele, deja semnam un RED de 25 EUR, pecetluiam un iPhone 6 pentru hipsterul Groparu, n-o mai contat că nu aveam cardul la mine, că stocul de iPhone de care voiam se epuizase deja, că n-aveam ştampila la mine, că numai marţi vine telefonul (numai bine, până atunci poate reuşesc să-mi populez şi eu contul cu nişte marafeţi). Am zis să-mi fac şi eu un catâr.

Practic, un iCatâr.

Am facut o afacere asa de bună, că plătesc pentru iPhone 6 aproape acelaşi preţ pe care l-am plătit pentru iPhone 4S amu 2 ani şi 6 luni, când deja era lansat de ceva vreme.

Reacțiile n-au întârziat să apară:
twitter iphone 6

Am scris această postare pentru că dimineaţă o va citi nevastă-mea; până merg eu să o iau de la muncă ca să mergem la Sibiu, la Răşinari, unde avem ceva cumetrie, îi va trece supărarea că iarăşi vând bonurile de masă ale familiei pe eBay ca să-mi fac nebuniile; şi marţi o să mă lăfăi cu iPhone 6 de zici că-i Nokia 5110. Chiar, mai ţineţi minte Nokia 5110?

11 lovituri, dă-i și tu!