Se scumpeste berea!!!!

Deci fratilor, am rupt-o-n fericire. Se scumpeste berea cu 25%, conform unor surse demne de incredere numite Stirile ProTV.

Stiu, stiu, unii dintre voi spuneti ca berea se scumpeste din cauza ca Dumnezeu nu exista, si ca daca exista ar face bine sa ne dea un semn, nu neaparat cu copiii aia cu SIDA din Africa, un leac pentru cancer sau – mda – sa ne scape de derapaju asta economic in care pica bursele cu 30% pe zi. Doamne, daca ne auzi si totusi nu existi, te rugam noi sa egzisti si sa ne ieftinesti berile! (io stiu ca existi, Doamne, da’ am scris asta numa’ ca sa ma dau amuzant. Iarta-ma, ca Tu stii nu mai fac pana data viitoare!)

Sa va zic ce ne asteapta.

1. Vor ramane o gramada de femei neiubite in virtutea faptului ca berea, dupa cum se stie, actioneaza ca un catalizator pentru relatii la nimereala – la care eu, intr-o vreme, eram expert. Fetelor, aveti grija cu cine votati anu asta, daca vreti iubire! Votati si voi cu un guvern care sa ploaie sa se faca hameiu, plm.

2. Diminetile nu vor mai avea, pur si simplu, acelasi gust! Ma refer la gustul ala de femeie agatzata cu bere.

3. Va trebui sa inlocuim berea din cafea cu lapte condensat, asa cum am auzit ca se facea in Anglia pe la mijlocu’ secolului trecut (dezgustatori englejii astia!)

4. Adio bere stinsa cu coniac.

5. Burtile noastre cimpoiate nu vor mai avea nici o scuza.

6. Nu o sa mai putem spune râzând “I don’t have a drinking problem, I have a drinking solution!”

7. Cu ce va trebui sa ne inlocuim masa de pranz??? CU SUPA???

8. Ficatul va deveni rozaliu ca parizeru’ (dezgustator, din nou!)

9. Vom uita ca raspunsul la problemele personale nu zace pe fundul sticlei, ci in prima inghititura de bere!

10. Nu va mai functiona adagiu ‘cela: Esti ceea ce bei! Deci dragi iepurasi, nu voi mai fi ditamai ursu’.

Plus ca acuma imi poate spune si mie careva ce rost mai au nevestele, daca nu mai au ce bere sa aduca din frigider???

PS: La Multi Ani lu’ Bogdanel (ieri) si Nicu Bendea (azi), si va dorez… urasc… NU. Va DORESC URANDU-VA MULTA, MULTA, MULTA BERE IEFTINA! (fara poezea, ca zilele estea nu puşcă 😀 )

9 lovituri, dă-i și tu!