Scurtele de început de toamnă

1. Un prieten și-a făcut o fermă de măgari lângă Cluj. Și de-abia aștept să merg acolo și să fac poze!


Măgari adevărați, nu ca ăștia de la nemțălăi

2. La Cluj s-a deschis Biowash: spălătorie și curățătorie + croitorie (poate te strâng ciorapii și trebuie ajustați, sau vrei blăniță la bikini). Dacă ai comenzi de peste 70 de lei vin ei la tine acasă și-ți ridică bulendrele, ți le spală și ți le aduc înapoi când zici tu: faci comandă online și plătești online (sau la predare, dacă ai prea multă lună până la sfârșitul contului de salariu). Sediul lor este pe strada Buftea nr 2. Mă gândesc serios să-mi fac abonament pentru cămăși – viața este prea scurtă ca să calci cămăși.

Viața este prea scurtă ca să calci cămăși!

3. Asociația Little People pornește o campanie de strângere de fonduri sub oblăduirea Simooooonei Pătruleasaaaaa! Da, pentru ajutat copiii cu cancer. Da, vom face proiecții Usturoi la Oncologia Pediatrică. Independent de oricine. Și pe furiș. Nouă nu ne trebuie bani pentru asta, dar celor de la Little People, care fac lucruri mai serioase, le trebuie. Poate puteți ajuta.

4. Se mai deschide un spital privat la Cluj, în rețeaua Regina Maria. Spital mare și baban și modern, o să vă țin la curent. Între timp, sâmbătă, 2 septembrie, la București, în Herăstrău, la Roata Mare, se ține un eveniment caritabil cu strângere de fonduri pentru mame si copii fara venituri. #mareatopaiala

5. Staropramen va fi partener la Street Food Festival.

5. Un român (Paul Badea) participă la Raliul Mongoliei: 16.000 de kilometri pentru a susține Centrul Multifuncţional „Un pas înainte”, pentru integrarea socială şi profesională a tinerilor care părăsesc sistemul de protecţie a copilului. De urmărit aici.

6. The Power of Story Telling revine. Vorbitorii sunt unu’ și unu’ (fac doi, dar de fapt sunt ma mulți). Recomand cu căldură!

6. Decât o Revistă live event și after party. La Cluj, pe 14 septembrie.

7. După ce vara asta s-a lansat Samsung Galaxy Note 8, cică pe 12 septembrie se lansează noul iPhone. Păi bine, bă băeț, amu, după concedii v-ați trezit și voi…?

8. Slovenia. Citiți și enervați-vă.

9. Rog internetul să nu ia foc prea tare după incidentul cu secuianca din Odorhei care nu i-a vândut mititei (na, poezeauă!) unui mitic LE: clujean – ce, ungurii n-au voie să aibă și ei pesediștii lor? V-as spune ce zice UDMR-ul de la Cluj despre asta, dar mi-am luat unfriend pe Facebook de la Csoma Botond după ce l-am exasperat să-mi spună ce fac ei pentru a-l elimina din organizație pe membrul lor cocălar.

Week-end-ul ăsta plec să-mi aduc pruncul de la bunici #egatavacanțaîncepeșcoala #amîmbulinato

10 lovituri, dă-i și tu!