Scurte de vineri

Friday, 8 June 2012, 8:44 | Categoria : Scurte
Taguri : , , ,

Sunt mai extenuat fizic şi psihic ca un naufragiat, aud voci, mi-e teamă de lumină, am chef să mă cert până şi cu imaginea mea din oglindă, ba chiar să-i şi trag o gropărească în barbă; dar, pentru prima dată de când am început filmările, pot declara că am terminat, deocamdată, cu nebunia denumită Usturoi. Deocamdată, zic, pentru că mai avem de tras nişte cadre, după care urmează adevărata muncă: montajul, masterizarea (parcă aşa-i spune, nu?), promovarea etc. Între timp:

1. Ce faceţi cu încălţămintea pe care n-o mai folosiţi? Dacă aveţi aşa ceva în dulapuri, o puteţi dona la magazinele Ecco din Cluj (cum este cel de aici şi cel din “celălalt mall”) weekendul ăsta, care o va igieniza şi dona mai departe asociaţiei Ana şi copiii, care asociaţie o va dărui, şi ea, unor nevoiaşi. Nu mai aruncaţi cu pantofii în partener, oameni buni, că e păcat!

2. La Sibiu, oraşul meu natal în care m-am născut, se face (semi)maraton pe jumătate – pentru cauze nobile.

3. Mai ţineţi minte studiul acela făcut de Organizaţia Asociaţiei Ligii Femeilor de Afaceri din Cluj, în care aţi fost întrebaţi dacă vă place despre instituţiile pudice din oraşul cu trăsură de unire? Rezultatele au fost făcute public în timp ce eu făceam pe scenaristul, nu strică să aruncaţi un ochi peste ele.

4. Aseară, Tamango a fost invitat la Acces Direct, unde Simona Gherghe spunea că i-au plăcut jingles-urile făcute pentru Radio Guerrilla (post de radio rival, totuşi). Azi dimineaţă, Dobro comentează: “Tamango a fost invitat ieri la o televiziune“.

5. Plăcut la mine acest articol din Daily Codcotac.

6. Weekend frumos! Io plec la Sibiu, că sâmbătă iar avem cumetrie.

7 lovituri pentru “Scurte de vineri”

 1. 1Dan Andrei

  Semimaraton pe jumatate ? 10,6 km ? M-as incumeta si io.

 2. 2Probiu

  Drum bun Gropare! Ai grija ca in week-end le da drumu’ la nebuni pe strazi…

 3. 3aga

  eu i-am dat un yahoo lui Dobro ieri, sugerandu-i sa sune in direct la Simona. Tamango se plangea ca l-au uitat toti. neavand ID-ul in lista, nu stiu daca era sa nu online, iar ca alternativa i-am sugerat sa il sune in direct din emisiunea lui. a facut-o?

 4. 4Groparu

  @ aga: pe Dobro nu l-am mai vazut online de ceva ani buni. Posibil sa-mi fi luat un Ignore cinstit de la el:)

 5. 5sigina

  felicitari pt incheierea filmarilor. succes cu montaj si masterizare. pana la toamna sper si eu sa fiu ASS in adobe premiese cs5:))

Scrie cu pipi pe zid

NOU! Acuma poți scrie cu fețe galbene!Parteneri (da' nu de pat!)