Scrisuare deschisa d-Lui Tariceanu

Draga domnule marionet de oligarh,

Eu sunt bine sanatos, atata numa ca-s racit cobza si ma si doare cu pasiune toata maseaua de minte, nush ce pola de raceala mai e si asta, i-am zis sa se duca la vamesi, da’ numa’ nu vrea, nesimtita, o fi d-aia pesedista!

Ba Tări’, zicea Traienel ca esti păpuşat, asa ca î-ţi scriu de la egal la egal. Da, mă, noi suntem egali, că si io is condus de tot felu’ de persoane din umbra – cum ar fi gajica-mea, maica-mea, sor-mea, si de altele nu mai scriu, ca ma bate prekina, ca e geloasa, si ea da numa’ in cap si la fluier. Fara mila, ca asa o invatzat-o maica-mea, fara mila sa dea, si inca imi mai si mananca sanvisurile dupa aia, si imi ia banii de buzunar.

Deci: io am inteles ca te vezi cu Patriciu mai des decat ma vad io cu el. Fii antena la ce ma gandesc. Nu-i zici sa imi deie si mie trei benzinarii? Sa mi le deie mie, sa le gospodaresc io, asa cum stiu? Da, numa’ 3. Si sa fie pline cu benzina si motorina. Da. Ar fi super. No, ii zici? Ii zici?

Aia e, sanatate!

PeSe: Mai avem mult pana devenim ca o republica bananiera? Ca am auzit ca se face o palinca din banane putrede…. mai ceva ca aia din gainatz de curca! Si apropo’ de makială, să vezi maine ce idee de poză am cu Vacaroiu, ca deja râd numa’ când mă gândesc…

6 lovituri, dă-i și tu!