Scrisoare deschisa catre ambasada Nigeriei

Dragă ambasadă a Nigeriei, Onorată Excelență A Sa Ambasador Plenipotențiar și Extraordinar al Republicii Federale Constituționale a Nigeriei,

Oameni buni, dragi negri, frați africani: vă rog frumos să încetați.

Vă rog să-i temperaţi avântul sexual al regelui vostru, sau ce constituția mea aveți acolo, să nu mai impregneze câte 7 fecioare pe zi. Nu ştiu, o bromură la vremea ei face cât 2 femei, sau aplicaţi-i un şut zdravăn la intersecţia picioarelor, unde-i e greu voinicului, sau apelaţi cu încredere la Ciomu.

Dacă totuşi regele vostru, pradă unui acces de priapism, se dedă la carne de negresă cu aceeaşi poftă furibundă, atunci asigurați-vă, totuși, că foloseşte metode moderne de contracepţie; sau că are ce lăsa moștenire negruților.

De asemenea, asigurați-vă că își aruncă toți dușmanii la lei (dacă îl ține o jenă, îl rog cât se poate de serios să ia legătura cu Nuțu Cămătaru). Sau la hiene. Sau la viezuri meliferi. Iar apoi, după ce hiena sau viezurele își fac cu ei treburile lor hienești și viezurești, să îi îngroape în căcuță de elefant și să le dea foc.
Honey_badger
Acest viezure melifer apare pe Wikipedia la secţiunea “duşmanii regelui Nigeriei”

Apoi, asigurați-vă că regele vostru nu mai moare niciodată. Hrăniți-l numai cu lapte de gazelă, nu-i dați acarajé-uri prăjite prea tare sau amala-uri nefiert, că nu fac bine la ficat, mărunțiți-i bine echicha, luați legătura cu Institutul Ana Aslan sau chiar cu Ion Iliescu şi învăţaţi-l cumva să trăiască bine mersi.

Daţi-i copiii la şcoală, să înveţe şi ei o meserie, că prinde bine pe criza asta.

Duceţi-le pe nevestele sale undeva la şcolarizări, să facă rost măcar de o diplomă, ceva; hai că la Spiru Haret nu e chiar aşa scump, puteţi obţine diploma din banii pe care-i cheltuiţi pe scobitori regeşti.

Dacă nu faceţi astea, atunci regele vostru va muri de vreo 60 de ori pe an, iar cei 14.023 de copii pe care-i are, săracii de ei, şi cele peste 10.000 de văduve îndurerate şi impregnate de sămânţă regească nu vor şti cum să-şi pună la adăpost cele 20-50 de milioane de dolari pe care le vor primi moştenire, şi îmi vor trimite 400 de e-mailuri pe zi, şi nu vreau să fac cu capul, că altu’ n-am. Dacă nu, jur că umplu Internetul de bancuri cu Niger-Nigeria, Budapest, not Bucharest, şi n-o să vă fie deloc moale când mergeţi în străinătate sau când vine Lenny Kravitz la voi în concert.

V-ă mulţumesc anti-cipat,

Groparu din comuna Floreşti, judeţul Cluj (“Groparu” e porecla).

Scrisoarea nigeriana
PS: Nici Lorand nu a scăpat de afacerea vieţii sale, şi pun pariu că i-a şi dat cu flit, habar n-are să facă un bijniţ.

21 lovituri, dă-i și tu!