18 lovituri

 1. Dan Ciulea
  25, October, 2011 @ 2:23 pm

  ne bagam!

  Reply

 2. Mihai Motrescu
  25, October, 2011 @ 2:55 pm

  am sa scriu si eu, bine ar fi daca ar fi un link pe care cand faci click sa te trezesti la muzeu ca din cate am citit muzeul asta are atatia vizitatori pe luna cati are groparu.ro pe ora….

  Reply

 3. Groparu
  25, October, 2011 @ 3:16 pm

  @ Mihai: eh, nici chiar asa;)) adevarul este ca eu nu as fi in stare sa convoc vizitatorii pe care-i am pe ora sa dea 5 lei pe un bilet sa ma vada pe mine, cat de superb sunt eu, deci 1-0 pentru muzeu.

  Reply

 4. Corina
  25, October, 2011 @ 3:24 pm

  AOLEU, CE-MI FACI???????????!!!!!!!!!!!!

  Laptopul meu tocmai incepuse, din senin, sa vorbeasca despre asfalt, soparle si minereuri. Si am 21 de pagini deschise in browser! nici una pe vreun site romanesc, sa banuiesc macar de unde s-ar auzi.

  Primul filmulet porneste singur atunci cand deschizi pagina, fara sa fie nevoie sa apesi pe play… iar eu tocmai dadusem refresh la Google Reader. N-as fi ghicit niciodata ca de acolo se aude(mai ales ca post-ul tau aparea al 5-lea in lista), doar dupa ce am luat la rand toate paginile si am dat la fiecare refresh, l-am descoperit… :))))

  Reply

 5. Groparu
  25, October, 2011 @ 3:39 pm

  @ corina: nu m-o lasat nici trilulilu, nici youtube sa sui asa film baban, asa ca…

  Reply

 6. Corina
  25, October, 2011 @ 3:46 pm

  Fir-ar, nu-mi merge bine azi pe blog-ul tau!:))
  Scrisesem un comentariu luuung si am reusit sa il sterg inainte sa postez. In fine, pe scurt:

  Cred ca ce ii lipseste muzeului astuia(si muzeelor in general) e publicitatea. De exemplu, cu ce ai scris aici despre el, pe mine m-ai facut curioasa sa-l vizitez. Dar cati oameni stiu despre ce e vorba, cati stiu lucrurile astea despre el sau cati stiu macar de existenta lui?
  E clar ca nu vom vizita un muzeu la fel de des cum mergem in parc, majoritatea probabil vedem acelasi muzeu de maxim 3 ori in viata. Dar asta nu inseamna ca nu ii apreciem valoarea si ca nu il vrem acolo si peste zeci de ani, pentru copiii si nepotii nostri.
  Ce nu inteleg eu e: unde e Ministeul Culturii in situatia asta? Cladirea aia n-ar trebui sa faca parte din patrimoniul istoric?

  Reply

 7. Corina
  25, October, 2011 @ 3:49 pm

  Np, scopul scuza mijloacele :). Bine macar ca n-a fost vreo scena dintr-un film de groaza:))

  Reply

 8. Groparu
  25, October, 2011 @ 3:49 pm

  @ Corina: exact din cauza asta Aronet ne-a invitat sa vedem, pentru a-i cataliza pe cei care ar trebui sa ia masuri. Si o metoda de a face asta este sa crestem numarul de vizitatori cat mai mult. O sa-ti place ce vezi!

  Reply

 9. diana
  25, October, 2011 @ 7:39 pm

  cu rusine mare – am sa recunosc ca nu stiam de asa ceva -inde ii situat – cu atat mai putin; ma duc la colt singura’ 😳
  de spariet , m-am spariet si io cu filmuletul tau – si da e de bagat la asa ceva;
  stai ase ca ma pornii – sa imi vars nacazu; anu trecut dupa sezon hai si noi prin imprejurimi sa vedem una alta – ca 6 luni nu stii nimic numa hotel si casa (lucram in turism amandoi -io si hasbandu) si gasim un cimitir nemtasc bine amenajat si vreo 500 m mai la vale ditamai inscriptia -mormant minoan de mai bine de 3000 ani bla, bla, bla si da-i in toate limbile explicatii si cate si mai cate detalii- no hai; si marsaram pe drum , prin livada ( drept no ca de masline da oricum aci ii plin de ele) si cand ajunsaram era o potecutza; di pa potecutza intrai intr-o camera zidita si fara tavan… atata reclama pentru nimic? – adica pt atata lucru vin mii de turisti – ca -i zona cu turism de resort; si isi fac poze si se minuneaza pt atata lucru? apoi di ce acasa nu se poate?! si mirata am ramas si azi-imi cer scuze ca ma “plansai” la tine pe blog

  Reply

 10. Turnofftheglory
  25, October, 2011 @ 8:07 pm

  Clujeni eu ador orasul ala unde am fost un vremelnic burghez. Sa nu faceti tampenia de a anihila bucatica asta de istorie. Adica s-a gasit 100 de milioane pentru Moina? Hai si cu muzeul. Cultura nu tine de foame ci de memorie. Emile, se aude acolo la Victoria?

  Reply

 11. Diferenta dintre Muzeul Farmaciei | .marius rANTing away
  26, October, 2011 @ 11:53 am

  […] Campania “Salvati Muzeul Farmaciei” a luat nastere la initiativa lui Andrei Aronet, caruia ii multumesc ca m-a invitat, si ii multumesc ca are idei geniale (cand vrea). Au mai scris despre Muzeul Farmaciei urmatorii: Ștefan Teișanu, TVDeCe, Andrei Aroneț, Mironeasca, Dragoș Mone, Daniel Rus, Teodora Fegari, Sigina, Psaico, Zăineasca, eVasile, Dan Ciulea, Groparu. […]

  Reply

 12. Adi
  26, October, 2011 @ 12:05 pm

  Gropare,

  in al doilea paragraf al textului, in care faci insiruirea aia “… istorie, birturi şi complexe studenţeşti boeme, prin taximetrişti mai spălaţi decât media pe ţară şi oameni amabili, toleranţi…”,

  ai uitat sa-l treci pe Boc

  Reply

 13. Groparu
  26, October, 2011 @ 1:13 pm

  @ Adi: Boc nu mai e al nostru, l-am dat bucurestenilor si l-au zapacit de cap!
  Sau era zapacit, nu mai stiu.

  Reply

 14. Anonymous
  26, October, 2011 @ 2:51 pm

  Io am fo la Madrid acolosha la palatu regal si pe lista de vizitatiuni e inclusa si farmacia regala, care este dansa, formata din vo’ 3 camere de borcane deacelea. Da’ nu e nimicuta asa exotic si mumificos ca cele din Cluuuuuuuj. Deci bafta! 🙂

  Reply

 15. a
  26, October, 2011 @ 3:17 pm

  pe viitor nu se poate scoate autoplay=1 de la vimeo uri ?

  multumesc.

  Reply

 16. Groparu
  26, October, 2011 @ 4:10 pm

  @ a: am rezolvat, multumesc de ‘tip’;)

  Reply

 17. Aberatii aproximativ utile din domeniul prezentului… » Muzeul Farmaciei Cluj
  31, October, 2011 @ 9:50 am

  […] Mone, Daniel Rus, Teodora Fegari, Sigina, Psaico, Zăineasca, eVasile, Dan Ciulea, Groparu si […]

  Reply

 18. Marius
  27, December, 2011 @ 2:28 pm

  Nici nu stiam ca exista un asemenea muzeu, zilele astea ajung in Cluj, chiar as vrea sa-l vad!

  Reply