Sa purcedem catre Hotel Caro, deci

In aceste clipe, Gaben galopează către Cluj ca Florin Piersic de la Baia Mare călare pe un autocar, în interiorul unor chiloţi albi curaţi (chiloţi în caz de accident) cu o grenada de 2 kile de horincă de la mama ei în straiţă, cu care putem îmbăta TOT ce îşi duce existenţa dincolo de Carpaţi; ba, ca bonus,  încă şi un blogger obscur din Cluj, pre numele său Groparu, care multe ar mai bea el cu bloggerii, dacă nu ar fi în post!

La sosirea în Cluj, îl voi prelua de la gară şi-l voi depune ceremonios în faţa unei porţii de dovlecel fără carne, că la mine-n familie azi nu se haleşte de dulce; p-ormă îl pun să-l schimbe pe Gropărel, şi pe urmă o tulim către trenul cu cuşetă şi o pornim către capitala ţării voastre, cu cheferiştii. Ca să adorm, îl voi ruga să-mi citească cu voce tare din blogul meu – efectul său narcoleptic fiind, de altfel, recunoscut pe plan mondial. Iar după ce va adormi şi el, îi voi strecura scutecul Gropărelului schimbat chiar de el sub pătura lui, şi le voi spune celorlalţi parteneri de chefereu că aşa e el, nici poveste de chiloţii de accident.

Ajunşi în capitală, vom îndrepta bompresul către Hotel Caro, care face tot ce poate să ne păstreze bugetul de bere nealterat şi ne cazează foarte moca, într-un mariaj aranjat cu Standout. Dacă reuşesc să văd vreo două muzee plus o bibliotecă în Bucureşti, cu atât mai bine; mai ales că sper să mă întâlnesc cu vreo trei oameni acolo (restul sunt bloggeri, mare parte cazaţi la sânul Hotelului Caro).

Pentru că – repet – până după Paşti nu beu chestii cu grade pe etichetă, poate mă inervez şi trag o sănătate de saună cu piscină şi cu wireless în acelaşi timp – pentru că pot; poate îl pişc pe fomistul de Maka de funduleţ când rămânem blocaţi în lift, şi gem cât mai sonor; poate declar la recepţia aia a lor multilingvă că Ionuţ Oprea e omul din spatele lui Bercea Mondial; sau poate strig de faţă cu alte persoane şi bloggeri la Cristina că să-şi bage minţile-n cap, că vocile alea numai ea le aude; îi comand, fără să ştie, Bloghitei transfer la aeroport cu trezire de la recepţie la ora 4:30 dimineaţa, sau – cel mai de preţ – îi voi spune lui Blogatu, într-un moment mai intim, în sala de fitness: Bă Marius… mersi că nu-mi dai link!

Later edit: …iar Elenei Ciric ii voi ascunde rujul, şi îl voi consuma pe tot pe gulerul lui Bogdan Anghelina! Na! Aşa! Şi le voi face poze şi le voi pune pe un site de dating asiatic!!!!

19 lovituri, dă-i și tu!