Să-i mulțumim din suflet fostului preot Pomohaci

– Ficior! Ia uite ce oameni frumoși îmbrăcați în port național tradițional sibian! Și ce călăreți faini și ce cai mândri! Ăștia-s de la Sibiu, au altă forță-n greabăn, ui la ei ce frumoși îs!

Ne mai uităm, mai belim ochii…
– Ficior! Uite c-a venit și primarul din Gura Râului la Festivalul Bujorului. Du-te și mulțumește-i!
– …mnu.
– Du-te, copile, și-i mulțumește!
– Nu!
– Băi, nu știu ce să mă mai fac cu tine…!

Mai stăm oleacă, mai trece câte unul. Apoi:
– Uite-o, ficior, o vezi? Tanti aia, care seamănă cu o gâscă violată de un lebădoi, e Raluca Turcan! Liberală cumsecade! Du-te și mulțumește-i!
– Nu.
– Du-te, mă, și-i mulțumește…!
– Nu, tati, nu vreau!

Mai stăm un pic, mai facem o poză. Apoi:
– No, la nenea ăsta slab ca o frunză, cu privirea neinteligentă, musai să-i mulțumești. Nenea ăsta e Ludovic Orban, președintele celui mai mare partid de opoziție, liberal de frunce. Ăsta va salva țara de cancerul pesedist! Du-te și mulțumește-i!
– Nu vreau, tati! Nu vreau.
– Băi, copile, nu știu ce se va alege de tine…

Mai stăm, mai vine lume…
– Ficior! Ia uite cine-i aici! E preotul Pomohaci, mega bogat și mega pedofil. Week-end-ul ăsta va cânta la Festivalul Bujorului de la Gura Râului și mulțimea va fi în delir; apoi, la final de iulie, va cânta la ”Sus pe muntele din Jina”, la Ghiță Ciobanul! Și va fi aplaudat și lumea-l va aclama! Deși e un pedofil prădător nemernic! Du-te și mulțumește-le primarului din Gura Râului, și Ralucăi Turcan și lui Ludovic Orban, care validează, prin prezența lor, impostura…

Și atunci se duce fiu-meu, se apropie de prea-cinstitele fețe politicienești… și numa’ ce-l aud în gura mare:
– Vă mulțumesc, dragi politicieni, că vă bateți joc de țara asta! Vă mulțumesc că voi prelua o Românie atât de furată și de varză, plină de atâția oameni fără de rușine, că voi fi silit să emigrez, când voi fi mare, într-o țară normală! Vă mulțumesc că acum nu mai am nici un dubiu că n-am ce căuta aici în viitor, printre voi și alții ca voi, care vă votează!

Ce să zic, vă mulțumește și bloggerul Groparu pentru fericirea viitoare a Gropărelului prin Germania sau Elveția sau Danemarca unde va fugi de voi, dragi pomohaci și liberali și pesedei și-alți politicieni de doi lei, vă mulțumesc din suflet, Doamne-ajută-vă.

17 lovituri, dă-i și tu!