Românul, ungurul şi Bolivia

Cei care furaţi cablu de la UPC şi aveţi TV luat în rate (nu ca mine, care am cablu pe care-l plătesc, dar nu-mi mai mere TV tunerul de 6 luni) sunteţi la curent cu ştirea cu românul care de fapt era ungur care de fapt era etnic secui care de fapt era islamist care de fapt vroia să-l ucidă, chipurile, pe preşedintele bolivian, care era şi este etnic amerindian, care a fost ucis într-un schimb de focuri de armă, nu de brichetă sau de tabără. Românul, nu bolivianul.

Citind comentariile articolului de pe Evz.ro, am aplaudat de fericire văzând câţi români sunt cu adevărat mult, cu mult mai divorţaţi de creier decât mine. Unele voci îl comparau cu un Che Guevara maghiar (“Asztà la viktoria sziemprè!”), şi pozele îl arată înarmat nu cu un gulaş mortal de pişcăcios, ci cu un AK47 în carne şi oase (de altfel, cea mai ucigătoare armă din lume, după sindromul pre-menstrual). Partea tare din întreaga afacere este că tânărul ar fi fost membru al Legiunii Secuieşti, care Legiune – iată, dovezile sunt evidente – se pare că nu mai militează pentru alipirea ţinutului secuiesc la Ungaria, ci pentru unirea cu adevărata sa patrie-mumă, Bolivia.

PS: şi dacă vreţi să ştiţi, e şi normal ca secuii să nu mai vrea să steie cu noi, la câtă discriminare îi punem să mănânce! Uite: dacă există fete, femei şi domnişoare cu numele Argentina, Andaluzia, America, Anglia, de ce nu există, buey români rasişti şi şovinişti, fete pe care să le cheme Bolivia?

13 lovituri, dă-i și tu!