Romania se scarpina la ceafa, semn ca se gandeste, da’ de fapt ea numa se preface

Stefan cel Mare a zis ca Romania este tzara pwlii lui Groparu!

Cum asa?

Dacă vreţi să ştiţi, săriţi direct la finalul postării. Dacă nu, citiţi in continuare, că tot acolo ajungeţi, ca am verificat.

Deci Romania, tzara care nu eu am ales-o, si pe care nu ma iubeste, finca daca ma iubea, nu ma frustra, vrea sa devina mare putere regionala. Si pentru asta are nevoie de doua chestii: 1) potenţă armata; şi 2) un duşman extern pe masura. Sau macar una din astea doua criterii.Patria mea, ea, dusmani externi nu prea are, asta se stie, in afara de Marea Neagra, care erodează ca nesimtita plajele tristului litoral romanes, si autoritatile e neputincioase, finca zic, ca si cu zapada, că Marea Neagra a venit prea repede anul asta. Neavând dusmani externi, Romunica vrea măcar potenţă militară, aşa că îşi va cumpăra ditamai flotila de avioane multirol – şi oscileaza între Eurofighter si Gripen, niste bunaciuni de avioane minore de-ti lasa gura apa, si neste matusi mai batrane, din America, F16 le zice, care vor fi mai second-hende si care cand decoleaza trebe sa se razime usurel in baston.

In ultima vreme, se pare ca F16 au avut banuti mai multi de cumparat articole prin presa romaneasca, asa ca se vehiculeaza ca vom cumpara, totusi, batranicile elea americance. Poanta postarii mele este: Bă, Tăricene, nu ar fi super tare să aplici taxa ecologică de a doua înmatriculare şi la avioanele astea? Nu ar fi asta super-super tare???

Şi acum, ca să ştiţi şi voi de ce trăiţi în ţara pwlii mele, cetiţi aici: Stefan cel Mare (stiti voi, voievodul ala de fapt mic de inaltime) zicea ca tzara nu e a voastra, ci a urmasilor, ori urmasii mei sunt inca in faza de spermatozoizi campioni, care, dupa botanica pe care o mai stiu si eu, sunt depozitati in cazărmi, acolo, în oole mele – care este, că tocmai le-am pipăit, deci Romania, dragii mei, apartine oolelor mele! Care apartin pwlei mele! Deci România este a pwlii mele!

Mi-i si frica sa ma intreb voi ai cui sunteti, ca-mi pierd cititorii.

8 lovituri, dă-i și tu!