16 lovituri

  1. Ioan T. Morar
    4, February, 2013 @ 11:20 pm

    asta e o poveste spusă de Tudor Octavian şi se referă la un restaurant de la autogara din Montreal., deschis de nişte cunoştinţe de-ale lui .
    În NY au funcţionat mai multe restaurante româneşti, nu doar unul. Şi acum sînt în funcţiunea cîteva.
    Dar povestea de mai sus e scrisă şi publicată de Tudor Octavian.

    Reply

  2. Groparu Nemernic
    4, February, 2013 @ 11:26 pm

    @ Ioan T. Morar: Eu povestea o ştiu de la un fost coleg de facultate, de prin anul 2000. Colegul a plecat în State peste vară aproape în fiecare an de studenţie şi apoi a şi rămas pe acolo de prin 2001 până anul trecut, când a revenit.
    Dar să dăm Cezarului ce-i al Cezarului!

    Reply

  3. Anonymous
    5, February, 2013 @ 9:27 am

    ….sau colesterol tradiţional românesc in New York !!!

    Reply

  4. Ion a lu' Ion
    5, February, 2013 @ 10:10 am

    Oricum, refactoring-ul a la Groparu merita citit 🙂

    Reply

  5. Sofica
    5, February, 2013 @ 11:29 am

    În timp ce citesc mănânc iaurt cu tărâţe .Mai că-mi vine să plâng. Dar citesc şi râd….Citesc!

    Reply

  6. paraschiv bianca
    5, February, 2013 @ 1:14 pm

    La intrarea in restaurant ar trebui scris : in Romania nu stim ce este aia DIETA 😈

    Reply

  7. dongabone
    5, February, 2013 @ 1:39 pm

    @paraschiv bianca: Au tu nu stii cat urau pe vremuri romanii din Ardeal DIETA? Iaca! 😆

    Reply

  8. Dan
    5, February, 2013 @ 1:56 pm

    Si eu tocmai mancam pranzul: Sana cu fulgi de porumb. FML!

    Reply

  9. Groparu Nemernic
    5, February, 2013 @ 2:17 pm

    @ Ion a lu’ Ion: deci atâta am transpirat la reşapare, că mi-o venit să-mi tai pletele când mi-a scris dl. Ioan T. Morar ce mi-o scris! Mersic;)
    @ Sofica, Dan: d’apoi si fulgii is mancare traditionala, zic io.

    Reply

  10. boierul barba
    5, February, 2013 @ 6:07 pm

    Fain scris Gropare , indiferent cine are patentul subiectului, … Ca veni vorba de colesterol… romanii au o judecata adanca in legatura cu acest subiect :
    cand ajung in faza saturatiei sau mancatului pe de-a moaca se consoleaza zicand : decat mancaruri stricate mai bine mate crapate… scutind frigiderul cu iau tainul la purtator asa “d’adracu’ “, ca de ce mananca … asta e o a doua problema .

    Reply

  11. omu' muncii
    6, February, 2013 @ 8:58 am

    sincer? noi astia din Ardeal nu functionam fara neste colesterol.Cadem de pe picioare si nu putem lucra.

    Reply

  12. CSB
    6, February, 2013 @ 3:22 pm

    Imi zice cineva ce s-o intamplat pana la urma, ca io la descrierea aperitivelor am lesinat si n-am mai avut curaj sa citesc dupa aia…

    Reply

  13. Alex Dumitru
    7, February, 2013 @ 3:17 am

    Datorita faptului ca mancarea romaneasca are colesterol, americanii sunt in medie cu 184 de kilograme mai grasi decat romanii. Pare logic 😀

    Reply

  14. Ioana
    8, February, 2013 @ 10:20 pm

    Trebuia sa-i dea la sfarsit niste pita de casa cu lapte acru proaspat aka cotoz (acum e iaurt / sana cu cereale) sa mai fragezeasca ficatul…

    Reply

  15. Ioana
    8, February, 2013 @ 10:20 pm

    Trebuia sa-i dea la sfarsit niste pita de casa cu lapte acru proaspat aka cotoz (acum e iaurt / sana cu cereale) sa mai fragezeasca ficatul…

    Reply

  16. ghizdavescu marian
    18, May, 2017 @ 9:26 pm

    Vad comentariile vostre si sunt pline de aere….sau beshini kum le numim in romania toti mancati doar iaurturi cu cereale,pe vremea lui Ceausescu slanina era prietena voastra si acum o dati cu diete….marsh cu prefacutzii

    Reply