Recomandare: fii bine cu tine, altfel nu va fi bine

Acum două săptămâni, chiar de vot, după cum ziceam, eram plecat cu Gropăreasa în city break hăpt în Barcelona. Apoi marți am plecat la KINOdiseea, la București, unde am avut proiecții speciale Usturoi și despre care am uitat să vă spun că au fost extraordinare.

În weekend am plecat apoi la Felix, în team drinking cu cooperativa, săracu’ de mine. Apoi de luni până joi am făcut un training destul de solicitant în timp ce bibileam la release-ul de produs (firește, în fiecare seară scoteam trainerul amsterdamez în oraș, #cumsecuvine). Ce mai, pendulam ca titlul unei novele de Edgar Allan Poe.

Și joi, după release și după ce am ținut un spici studenților de la Comunicare în cadrul unei conferințe despre blogging, am plecat la SMS Snow Camp. De unde am revenit duminică, după 4 zile de muncă asiduă.

Lucrurile nu s-au încheiat: mâine seară plec la tăiat de porc, pentru că nu se poate altfel (așa cum zice însuși Confucius: e mai bine să ai un porc în frigider când prim-ministrul este pesedist).

Firește, în perioada asta s-au strâns peste vreo 100 de mailuri, pentru că e final de an și toată lumea are ceva de făcut cu bloggerul. Așa că, pentru sănătatea mea mintală din ce în ce mai gripată, îmi recomand mie (și aș fi și mers, dacă era în Cluj, cu nevastă-mea de mână, că ei îi place mult să meargă la conferințe în care să învețe cum să-l stăpânească pe bloggerul ei problemă) conferința “Fii Bine cu Tine și Copilul Tău va Fi Bine cu El!” organizată de Institutul pentru Studiul și Tratamentul Traumei în 7 decembrie 2014, la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București. Evenimentul este dedicat părinților prezenți și viitori care doresc să prevină experiențele traumatice, să crească capacitățile de a se descurca în situații grele și să aducă un plus de calitate vieții de familie.

Prețul unui bilet este de 150 lei, și dă, Doamne, să vi se pară prea mult, pentru ca asta ar arăta că nu ați suferit traume serioase nici voi, nici cei dragi. Asta cu drag o zic.

fii bine cu tine 2014

Înscrierile se fac la conferinta@psihotrauma.ro. Pentru mai multe informații, sunați la 0735.226.936 (Psiholog Roxana Agafiței) sau accesați www.psihotrauma.ro sau Facebook.com/IsttTratamentulTraumei. Parteneri media: Radio Itsy Bitsy, revista Avantaje, revista Psychologies, Senso TV Sănătate. Evenimentul este susținut de Editura Trei, Cărturești, MediaTrust, RoMedic și Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București.

7 lovituri, dă-i și tu!