Ratuc lovejte din nou, dublu impact

Deci.

1. Ieri, luni dimineatza, cand meream sh io la munca beat de soare si parlit ingrozitor, ma inghesui in al doilea autobuz care venea, ca primu’ troleu era ca o conserva de ton, d-aia de iti da botulism, de inghesuit ce era.

Si in autobuz, clar, plin de lume. Si in fatza mea, o tanti oleaca mai tiganoasa, la vreo 40 de ani, statea in picioare in bratele lu barba-su, la fel de tiganos. Noa, ma uit la ei, ei se uita la mine, zice capu’ meu in mintea mea cum dreq stau oamenii astia imbratisati, cu pieile lor transpirate lipite intim intr-un autobuz care inhiba orice pornire sexuala! Ce iubireeee, mai tata… si la varsta lor…

Si uimirea mea surprinsa o durat pana doamna s-o cam prabusit. Lesinata. Ba, da’ lesinata-lesinata! S-o intins precum o baligutza pe podeaua autobuzului, fara macar sa cracneasca. Palmi, scos afara la aer, inerta, mai tata, ca un hering afumat!!!

2. Azi-dimineatza, scot beletu’ (nu mai am bani de abonament de ceva vreme) si il dezvirginez. Si la urmatoarea statie, urca ratucii, controlorii. Si ca de obicei, pana sa se des… de…conspire, asa, le intind, cu zambetul meu tamp, beletul sa-l verifice. Ala mai manelist dintre ei se uita la moaca mea, i se pare ca ma cunoaste, si zice “Nu, nu inca”. Si io stau cu beletu intins pana imi oboseste mana. Si apai el ma intreaba:

– Ce faci?

Ce pola era sa-i zic?

– Bine, zic, ma duc la munca.

Se lasa o tacere stanjenitoare pe care o asasinez plin de tact.

– Tu?
– La munca, zice el. La munca.
– Najpa, zic eu, sh pana sa invadeze iar tacerea bunatate de conversatie, continuu:
– Nu vi-i greu? Pe caldura asta?
– E! zice el. Astept concediu.
– Super, zic eu  (chiar era super).
– Da, zice el. Am 2 LUNI DE CONCEDIU IN FIECARE AN.

Deci in secunda urmatoare gandurile mi-au fost sugrumate de o reverie obraznica. Mai, taticule, 2 luni de conceeediu??? Ba, da’ 2 luni???? 2 luni. Hmmm. 2 luni. Iertare, nu ma mai prea pot gandi la al’ceva. 2 luni. 2 LUNI, MAH!!!! 2 LUNI DE CONCEDIU ANUAL.

Nij nu stiu ce concluzie sa trag, asa ca incerc sa ma abtin, si reusesc.

16 lovituri, dă-i și tu!