Propunerile Groparului la preafericire

De fapt, nu prea mere cu preafericit, ca oamenii sh femeile, de regula, nu se pot preafericiza decat cu bere, pescuit, colectionat timbre sau jucat counter (daca esti din prima categorie) sau gatit, spalat, curatat (daca esti din a doua). Ori patriarhii nush daca are voie sa se uite la TV cand e meci sh sa rontaie seminte, ca tre’ sa fie ocupati mereu cu rugaciuni plictisitoare.

Din cate am inteles, patriarhu’ nu se alege ca un papa, cu semne divine – io cred ca se aleg dupa marimea barbii si marimea dosarului de la Secu. Deci marimea conteaza.

Uite aici propunerile Groparului la patriarhat:

– Fuego – orice popa tre’ sa stie sa cante, dar nu stiu ce sanse are finca e din Turda; daca devine patriarh, Irina Loghin ii poate deveni PR manager
– Axinte de la Vacanta Mare – in linii mari, e cam la fel de antipatic ca orice popa
– Gica Hagi – oricum tre sa ii ridicam statuie fostului patriarh, sh sh lui Gica; asa o sa avem doua statui la pretz de una
– Nikita – asta numai daca se skimba legea si o să putem avea popiţe, patriarhiţe şi patriarhioaie
– Iulian, imparatul rromilor de pretutindeni – ar putea declara Tiganiada sarbatoare nationala
– Chuck Norris – cel mai tare ambasador al lui Dumnezeu dupe lumea asta, si, din cate scrie pe http://www.chucknorrisfacts.com, singuru din univers capabil sa il “convinga” pe Dumnezeu sa ne plateasca taxa de protectie.

Is io, mah Mumuland. Cum care eu? Asta: 😉

6 lovituri, dă-i și tu!