9 lovituri

 1. Mujdei
  23, January, 2016 @ 1:51 pm

  Cum se chema piesa aia de la inceputul filmului? Stiu doar ca Sebastian i-a prezentat numele inaintea proiectiei filmului.

  Reply

 2. Iulia
  23, January, 2016 @ 2:31 pm

  @Mujdei: piesa se numeste ”Make way” si o gasesti aici: https://www.youtube.com/watch?v=xb4dYcyzt14

  Reply

 3. Liana
  24, January, 2016 @ 12:09 am

  Nici azi n-a fost lume putina, eu una nu ma asteptam sa vad atatia oameni. Problema e ca filmul e bestial, cel mai bun film romanesc din ultima perioada dupa parerea mea. Si daca tot ruleaza in Bucuresti, propun ca cei din industria filmului romanesc sa aiba intrare gratuita si cele mai bune locuri, ca sa vada si ei ce inseamna un film adevarat. Stima si respect pentru intreaga echipa, si sper sa nu treaca foarte mult timp pana la urmatorul!!

  Reply

 4. Groparu Nemernic
  24, January, 2016 @ 2:02 pm

  @ Liana: mulțumim frumos! Da, așa ar trebui, dar mă tem că în industria asta nu prea există loc de apreciere pentru ce fac alții… I happen to know!
  Mă bucur mult că ți-a plăcut! Înseamnă că suntem pe aceeași pagină…

  Reply

 5. Victor Bădoiu
  25, January, 2016 @ 10:02 am

  Deci, când vine în Brașov?

  Reply

 6. Laura Driha
  25, January, 2016 @ 11:01 am

  Va asteptam si la Constanta! Ne-ati facut curiosi…

  Reply

 7. Marylou
  28, January, 2016 @ 11:16 am

  Noi ne-am propus să mergem astăzi la 14:00 să vedem filmul la Cinema Florin Piersic, se pare că rulează doar mâine de la 17:00. Astăzi apare în programul Cinema Victoria, de la ora 13:00. Vă spun şi vouă, ca să vă faceți modificările necesare în program. 🙂

  Reply

 8. Groparu Nemernic
  28, January, 2016 @ 12:52 pm

  @ Marylou: da, modificările de program care apar ne cam iau prin surprindere! Dar vom fi și în săptămâna cinematografică care începe cu 29 februarie la Florin Piersic, de data asta la ore mai accesibile!

  Reply

 9. Lola
  29, January, 2016 @ 11:14 am

  Am fost aseara la film. Am auzit abia la sfarsitul anului trecut de el, si chiar asteptam o proiectie, am urmarit, pentru ca la filme romanesti merg exclusiv la cinema. Daca noi nu ne sustinem, atunci cine? Filmul mi-a placut, tare. Dar conditiile…am stat doar pentru ca era film romanesc. Deci la Cinema Scala, sala, o sala de cinema mare, este incalzita cu o aeroterma. Da o intreaga sala de cinema incalzita cu atat. Doi din colegii mei au dezertat dupa 15 minute, o parte am stat pana la sfarsit. Am stat cu geaca si fular, mi-a inghetat nasul si mainile,, cand am iesit parea mai cald ca inauntru. As fi ras, ca este un film distractiv, dar daca radeam sau fosneam o punga, sa mananc un biscuite, nu mai auzea nimeni nimic, volumul era foarte mic si foarte prost. La fel si calitatea a ce vedeam, proiectia era mai mare decat ecranul, marginile se vedeau pe pereti, niste dungi intunecate dubioase pe jumatatea dreapta a ecranului. Pacat, mare pacat, ca asa ne promovam ceva frumos si muncit. Felicitari pentru film, as mai vrea sa il mai vad odata, in conditii mai decente, sa pot rade cu prietenii.

  Reply