Profi, groparii și TVA-ul redus la alimente în noaptea de 31 mai spre 1 iunie

Mai țineți minte, ca pe un moment de marcă al vieților noastre, spoturile la Profi cu mortul dus la groapă, dar care se trezește și vorbește cu telespectatorii? De-i intră văduva aia faină a lui într-un magazin Profi? Și de acolo cumpără tradiționalul pui congelat, cu care să ducă defunctul la groapă? Și groparii care așteaptă și ei afară să revină văduva faină, ca să reia cortegiul mortuar, și să bage odată mortul în garsoniera de pământ, pentru că mortul de la groapă nu se mai întoarce? Nu știu voi, dar eu nu am mai prea văzut multe alte reclame cu gropari.

Mno… între timp, Profi s-o hotărât să renunțe la groparii de la TV. Dar, dovadă că deprinderile împământenite nu dispar cu una, cu două, Profi m-o ales pe mine, Groparul blogosferei, să vă aduc la cunoștință următoarele:
– în noaptea 31 mai-1 iunie, TOATE magazinele Profi vor avea program non-stop;
– TOATE alimentele vor avea TVA redus, de la 24% la 9%;
– după această afacere, 18 din cele 300 de magazine Profi vor rămâne deschise non-stop, ca și până acum.

Așa că, dacă vă arde să compuneți o simfonie într-un ceaun, ca mine sâmbăta trecută la cabană împreună cu alt blogger clujean, și v-ar prinde bine niște ingrediente mai ieftine (mai cost-effective), apăi știți unde vă duceți.

IMG_9218

Cât despre cum le combinați prin ceaune, asta e altă discuție, asta vă zic din propria mea experiență tristă. Pentru că, după ce le-am tras invitaților gulașul ăsta mai degrabă tocană de crumpene decât altceva, a doua zi toți au plecat în mare grabă, dis-de-dimineață, imediat după micul dejun, pe care m-au implorat să nu-l gătesc eu; și au pierdut bunătate de mâncare la wok, gătită tot de mine, și nimeni în afară de bloggerul clujean nu a cerut supliment, și eu cred că de acum încolo mă voi rezuma la gătit pâine unsă cu unt!

Și cu puțină sare, dacă untul e pentru diabetici. Cu TVA redus.

9 lovituri, dă-i și tu!