Polus Center Cluj este cel mai atrăgător mall din România

Friday, 29 March 2013, 10:00 | Categoria : Oameni care merită
Taguri : ,

Distincţia de “Cel mai apreciat mall din România” a fost acordată mall-ului Polus Center din Cluj. De către wall-street.ro, pe baza unei evaluări de tip Mystery Shopping.

“Astfel, cel mai apreciat complex comercial a fost Polus Center Cluj care a obtinut 92,8% din punctele posibile, urmat de Sibiu Shopping City (88,8%) si Militari Shopping din Bucuresti (88,3%).”

“(…) magazinele din doua complexe comerciale vizitate au atins asteptarile clientilor in proportie de peste 90% – aceste magazine se aflau in Cluj Polus Center (95%) si Afi Palace Cotroceni (91,7%).” (Sursa)

Am colaborat foarte fain cu ei de când sunt pe piaţă, ne-au ajutat cu Usturoi din prima secundă în care le-am pomenit de proiect, sunt deschişi la minte, buni şi la distracţie, şi la muncă, se implică în cauze umanitare, supravieţuiesc cu succes crizei. Bravo, guys, bravo, echipa, la mai mare!

2 lovituri pentru “Polus Center Cluj este cel mai atrăgător mall din România”

  1. 1Gigi

    Este atrăgător , aproape de mine , găseşti toată gama de magazine (produse) şi parcă mai puţin populat de ,,cine-mi-s-io” decât celălalt mall din urbea noastră !

  2. 2alin

    Acolo am papat prima mea shaorma, asa ca are un loc special in inima mea :))

Scrie cu pipi pe zid

NOU! Acuma poți scrie cu fețe galbene!Parteneri (da' nu de pat!)