Peste tot. Ăștia sunt peste tot

Și m-am dus să-mi fac o tură de analize. Nu neapărat că trebuia, dar cică ar fi bine – și eu m-am dus, mai ales că nu erau analize la cap.

Primul șoc: sediul Hiperdia este în aceeași clădire cu LukMed, clinica rinichiologului mafiot Lucan, pe care nu-l mai bagă odată ăștia la pârnaie. Și credeți-mă că numai acolo NU mi-aș fi lăsat banii, că nu doresc pentru ca să sprijin traficul de organe – numai dacă organele sunt de porc, și asta numai cu scopul bine definit al unui caltaboș.

Al doilea șoc: pereții de la intrare erau tapetați cu poze cu Lucan. Lucan cum pupă mâna lui Ioan Paul al II-lea, Lucan cum îl salvează pe Batman de la înec, Lucan cum îl învie pe Iisus a treia zi, Lucan cum scapă un pisoi blocat în World Trade Center în timpul atentatelor.

Al treilea șoc: intru și eu, ca omul, la sala de RMN (care-i undeva prin subsol) și aștept cuminte la coadă, lângă două cupluri de oameni mai în vârstă. Și, până aștept, scot telefonul, să văd în ce ceartă de pe Facebook să mă mai bag ca să treacă timpul.

5 minute mai târziu, aud pași, îmi ridic nasul din telefon… și-l văd și-l aud cum tărăgănează vorbele:
– Bu-nă zi-ua, sunt de la ca-sa de c0-pii, nu vre-ți să mă a-ju-tați…

Un hăndrălău tânăr și voinic ca un cal belgian scoate niște calendare sfințite cu chipul lui – firește! – Arsenie Boca, pe care cele două cupluri s-au și grăbit să le cumpere la prețul promoțional de 10 lei/bucata, și erau și foarte fericite în timp ce făceau asta.


Cea mai ubicue imagine din UE

Și eu am refuzat, firește; parțial din cauză de uimire, dar mai ales parțial că știam că Biserica Ortodoxă Română a spus clar și răspicat odată că Arsenie Boca a avut super-puteri, dar în nici un caz nu este Sfântul Patron al RMN-urilor, deci degeaba, părinte, degeaba.

20 lovituri, dă-i și tu!