Pentru http://zone-ro.blogspot.com/

De cateva zile, am un nou cetitor si comentator furios care, la fiecare comentariu al sau, tine musai sa isi faca reclama la blogul sau scriind si linkul asta: http://zone-ro.blogspot.com, uneori si de doua ori daca trebuie (io v-am zis ca nu vreti sa bagati la cap, si el s-o prins!), desi oricine comenteaza stie ca isi poate introduce adresa de web in campul , si gata! Cui i se pare ca comentariu’ tau merita, dă click, te descoperă, se orgasmează – sau nu. Uite un ex:

  1. zone-ro Says:

    http://zone-ro.blogspot.com/

    primesti rest insa doar daca restul tau e mai mare de 1 leu nou. daca nu ai de primit mai mult de atat , atunci nu insista sa ti se dea rest pt ca iti vor spune ca nu au. DAR, daca taximetristul lucreaza la o firma , poti suna la dispecerat si daca ii faci plangere cei de la firma il pot suspenda sau chiar da afara, si cel putin 1 saptamana nu mai potate lucra in calitate de taximetrist. Ei cred ca noi nu stiu de lucrurile astea dar daca ai vrea sa ii freci o poti face ca nimeni nu se uita la un taximetrist ca si asa ca is prea multi :D
    http://zone-ro.blogspot.com/

(Cf www.groparu.ro, 20 decembrie, 2007, 14:29. Soare afara, coafura rezista!)

Referitor la facut reclama, io zic ca e o chestie faina si utila, mai ales finca si io imi acopar o parte din rate advertizând (ba mai mult, chiar o firma de advertising imi hostuieste saitu asta! Mersi, Ad-Hoc;)) Dar pentru ca http://zone-ro.blogspot.com sa nu-si mai consume tastele si sa fie nevoit sa isi cumpere altele – care costa bani, nu caltabosh, mi se spune din regie – uite, ii fac eu reclama gratis. Deci dati, va rog, click pe linkul cu saitu’ lui (va repet: http://zone-ro.blogspot.com, ca nu vreti sa bagati la cap, va repet si asta!) si dupa ce cetiti ce are omu de zis, dati-i si un click pe ad-sense-ul de pe sait, si ajutati-l sa inteleaga ca deocamdata ad-sense nu aduce nici macar banuti de o inghetata!

A, si explicati-i ca auto-reclama nu prea da bine. Cel putin in lumea mea, mai deloc. E bine asa, http://zone-ro.blogspot.com?

Update: in timp ce scriam, uite numa ce comentariu aparea la postarea mea precedenta! Comentariul 10 =))

PS: uite ce-a facut Jeg odata.

24 lovituri, dă-i și tu!