Pentru ca m-am saturat sa muncesc pana noaptea tarziu,…

…accept sa-mi dati bani. Nu vor fi bani pomana, ci bani meritati de mine, pentru ca sunt un meserias si un delicat, tzucu-m-as pe mine.

Nu am nici o buala, Doamne feri, nu vreau sa strang PET-urile de la Orsova, nici sa plantez trei sute de chiparosi ca sa diminuez efectul de sera accelerat de ciorapii mei, nici nu vreau sa fondez un nou partid de stanga-dreapta-între-craci, nici sa stric banii pe curfe sau sa-mi ecologizez garsoniera. Nu vreau sa imi iau masina noua si mai putin poluanta, nu vreau sa impusc vun Kennedy sau sa dau spaga la ceva doftor. Nu vreau nici macar sa ma imbrac mai bine – de ce as vrea asta cand sunt fericitul posesor al unui trup de mascul 100% fibra, si 120% fara burta!

Vreau pur si simplu bani moca. Nu multi, da’ suficienti cat sa nu mai fiu nevoit sa muncesc decat atunci cand am chef. Accept euro, lei vechi, bani cu chipul reginei, dolarei, chiar asa, devalizati si zgribuliti de inflatie cum sunt ei, numai nu accept bani botswanezi, ma-ntelegeti, ca de ăia am deja o fisa şi-mi ajunge, vă multumesc.

Cer prea mult?

7 lovituri, dă-i și tu!