Pe cine sustin la RoBlogFest 2011

Deci propunerile gropăreşti la RoBlogFest, concursul în care toată viaţa mi-a fost frică să particip nu pentru că nu aveam şanse să câştig, ci fincă mi-e frică de succesuri fincă mă plafonează şi apoi nu mai am motive să trăiesc şi să creez, şi mai ales fincă strugurii îs “acrii”:

– Personal&Infotainment – blog colectiv: TVDeCe, of cors, of cors.
– Personal&Infotainment – blogul cu cea mai mare popular: Sîrbulica, of cors, natural.
– Personal&Infotainment – blog de filme: Marile Ecran, natural, of cors.

Pentru restul nu am ce să recomand: la muzică mă pricep ca la modă, iar la modă – exact, ca la muzică. La sport ce mă mai pricep eu, dar nu aşa ca la muzică şi fashion. Dar îi susţin pe cei trei de mai sus peste lege, peste milă! Pe TVDeCei şi Sîrbulică pentru că este vremea nanotehnologiilor, a blogurilor fine scrise de mânuţe harnice şi dibace şi CARE AU CONTENT, BĂ! Plus că dacă i-aţi fi văzut pe Sîrbulică cu Zicu de la TVDeCe îmbrăţişaţi unul de celălalt, v-ar fi venit să-i înfiaţi şi să-i duceţi acasă, să-i cazaţi pe amândoi pe post de obiect sexual pentru drăgălit şi turnat filme care să câştige Ursul de Aur de la Cannes. Iar pe ceilalţi de la Marele Ecran – deci respecte! Fincă merită. Plus că ai nevoie de nervi să te uiţi la atâtea filme şi apoi să şi scrii despre ele, aşa cum fac ei, mai ales dacă filmele nu-s porno, ceea ce  mi se pare chiar o pierdere de vreme.

Ca să votaţi, pliz pliz pliz faceţi-vă cont pe site-ul RoBlogFest şi daţi cu votul! Concurenţa veghează şi umblă cu mârşăvii! Noi vom învingea! Nu există altă cale!

Votaţi! Durează decât foarte puţin!

Pentru ţara voastră, vă implor: votaţi-i! Vom scăpa de cutremure, tsunami, colonei Gaddafi, Adrieni Severini! De Ponta , Crin şi Boc şi Felix şi marinalu’ nu încă, că ne mai distrăm cu ei un pic înainte de a-i arunca ca pe nişte trenţe.

12 lovituri, dă-i și tu!