Pe blog, vecine, pe blog!

Deci ii zice jinecoloaga nevestii: Tu! Copilă! Hai ca e ditamai doctoru’ polonez de găuri la Cluj, ţine conferinţă la hotel! Hai să te vadă şi el, că a fi bine!

No! Şi mere nevasta la hotel, să o vadă doftoru. Ajunge la el, ăsta era într-o sală, cu stetoscoape şi stroboscoape şi aparaturi de NASA şi tot îmbrăcat în alb, ca un prinţ, nuş ce tot lucra pe-acolo, se juca Tetris la un ecran de computer tomography. Şi – bună ziua, hai să te verific, o ia şi o bagă la tot felu’ de maşinării, ca pe cosmonauţi, tot aşa făceau soneriile, bip-bip, bip-bip. Şi iară: bip-bip, bip-bip.

Şi îi zice: no, e om;  inima bună, capu’ mare, o să-i placă berea şi vinul şi femeile şi cărţile bune, ca lu’ tac-su. Totul e OK. Nu ştiu dacă o să-i placă şi Daciile, că nu se vede, suntem abia în anul 2010.

Ce o să fie? întreabă nevasta. Că până amu io ştiam că e băiet, şi vreau să mă asigur.

Să vedem… da, e băiet! zice polonezul. Da, e sigur, i se vede ştrumfu’, totu-i clar. No! Sănătate, să fie sănătos şi deştept. Hai, la revedere!

Şi asistenta medicală poloneză o ajută pe nevastă să se ridice de pe masa aia de verificat; şi dintr-o dată trage perdeluţa, că era după o perdeluţă, şi se trezeşte nevasta cu burtica goală în faţa a 300 oameni!

Aşa o fost fiu-meu văzut în direct de toţi doctorii pizdari din Ardeal. Dap.

19 lovituri, dă-i și tu!