Parada de la Sărbătoarea Luminilor din nordul Germaniei

Friday, 8 September 2017, 8:46 | Categoria : Vagabond european
Taguri : , ,

În orașul soru-mii din Germania se ține, în fiecare lună august, Lichterfest – sărbătoarea luminilor, se aprind vreo 10.000 de lumânări pe stradă și toată suflarea iese la pozat și făcut selfie-uri și beut bere.

Totul începe cu o ditamai paradă condusă de primar și de soția lui, pe care îi vedeți în prima mașină din filmulețul de mai jos. Apoi urmează toată suflarea orășelului, de la cluburi de karate la pompieri și fanfare și tractoare.

Când vedeau copii, aruncau cu bomboane – deliciul pruncilor.

Ce m-a impresionat în mod deosebit este că la sărbătoarea propriu-zisă nemții au fost incredibil de bine crescuți, nimeni nu s-a grăbit, au lăsat loc pentru femeile cu cărucior, pentru seniorii cu cadru din ăla de mers, toți zâmbeau în gol și te lăsau să treci.

Ca un element de culoare, anul ăsta au avut și un eveniment pentru Trans, sau cum le-o zice la bărbații ăia deghizați. Nu știu, o fi bine, o fi rău… pe nemți i-a durut la 4 metri în fața pedalelor lor germane (pe la minutul 7:00).

Mno!

 

3 lovituri pentru “Parada de la Sărbătoarea Luminilor din nordul Germaniei”

 1. 1Z3Ro

  Nemtii sunt tare simpatici cu sarbatorile astea. La mine weekendu` asta au festivalu` cepei, unde se incoroneaza o miss Ceapa.
  http://www.zwiebeltreterfest.de/ pentru cei interesati 🙂

 2. 2Ciuri

  Dupa ce-or trecut domnii aia colorati, ti-o laudat cumva tanti aia mustata? 🙂

 3. 3Nemultumitu'

  Bai nene, ce oameni degajati…

Scrie cu pipi pe zid

NOU! Acuma poți scrie cu fețe galbene!Parteneri (da' nu de pat!)