Păi tu muiere!

Îs gata, m-ai terminat şi sper să fii fericită. Ştii că există unele femei care îşi canalizează energia distructivă asupra unui singur mascul, până îl termină definitiv: această rasă de femei se numeşte “neveste”.

Gata, ce mai, m-ai emasculat, cerbul care alerga vesel pe pajişti dupa ciute este acum un exponat fără coarne, cu chelie şi niţică burtică, de la grădina zooologică – una care nu respectă normele europene, deci vai steaua mea în ce cuşcă din Floreşti m-ai încuiat şi ai aruncat cheia la urşi.

Înainte atrăgeam priviri la bordul celei mai superbe Dacii vişinii din Ardeal, în spatele bordului CN şi cu căţăluş care dă din cap şi semnul începătorului la lunetă. Şoferii de BMW şi Lexus se fereau ceremonios din calea mea, că nu te pui cu nebunu’, dacă-i cedează frânele şi îşi înfige în Q7 maşina aia care costă cât un cauciuc de iarnă? Acum mă enervez zilnic, că la volan de Opel Corsa cu parasolare roz cu Tweety şi semn de “Bebe la volan” nu te respectă nimeni, până şi unu’ cu Oltcit mi-o zis odată de mămica.

Bere? Ce-i aia? Zi-mi tu ce-i aia! Deci nu mă refer la cea una bucată bere pe care am voie să o cumpăr din hipermarşeu când merem să-i luăm ăstuia micu pempărşi şi pe care o împart frăţeşte cu tine acasă, că-ţi stimulează lactaţia, de-mi mai rămân şi mie abia două sorbituri. Nuuu, zic de berea aia de la terasă, de la un meci cu prekinii (tu rămâi acasă cu bebelu, normal!) când urlu HAI DINAMOOOOOOOOO şi vin acasă rupt de cătrănit că ne-or furat arbitrii şi futu-i de Mitică Dragomir! Că doară ştii că nici pe departe să mai am voie la aşa ceva!

Pescuitul e acum un vis frumos. Io tot sper să pot fugi în Deltă anul ăsta, dar parcă văd că iar inventezi tu nişte dureri suspecte de cap şi trebuie să îi sun pe ăştia să se ducă fără mine, că “familia are nevoie de mine mai mult! Mereţi voi, io nu mai pot vorbi acum că tre’ să-i pasirez lu’ ăsta micu morcoveii!”

Şi ştii ce mă doare cel mai-cel mai tare? Să-ţi zic? Am ajuns o pseudo-mamă, tu, schimb pempărşi la greu şi îndes iaurturi şi piersici în gura lu’ Gropărelu’ şi nici măcar la gajici nu mă mai uit pe stradă, tu, dacă-ţi poţi imagina aşa ceva, tu, io, care din asta mă hrăneam şi-mi luam nutrientele, tu! Tu, deci deloc nu mă mai uit! Nici chiar dacă au mare nevoie de ajutor, uite, nu le bag în seamă şi-mi văd de treaba mea, n-au decât să se descurce. Ce, nu mă crezi? Ia uite, am dovada, filmată de foaia transilvan-ardeleană, minutul 1:36…

 

Da, e pe bune 😐 da, io-s ăla.

 

 

31 lovituri, dă-i și tu!