Omul pe care il urasc cel mai mult sh mai mult pe lumea asta

In mod exceptional, incep postarea de azi cu un citat din memorie sau din Academia Catzavencu:

“Despre statul african Swaziland se prea poate ca nici macar locuitorii lui sa nu fi auzit”

(râsete)

Ei bine, amu veti fi auzit mai multi. Finca in revista ziarului pastorit de Ciutacu, ma refer la Draga Jurnalule, am cetit o stire care m-a incremenit ca atunci cand, in troleu, eleva tzatzoasa de a 12-a care mere la pregatire pentru bac isi freaca decolteu’ de spinarea goala a maieului tau, sau cand pe picior ti se catzara o tarantela, sau un tarantino, sau un tartarin din tartarino, nu mai stiu cum ii spune la paianjenu’ ala femeie.

Ei bine, da. In Swaziland se practica Ceremonia Virginelor, in care 40.000 de fecioare (!?!)  defileaza in sanii dezveliti prin fatza unui porcovan de rege pe care-l urasc cu toata puterea fiintei mele de ardelean european!

Deci asta intrece pana sh legendele despre anii turbati cand in Cisnadie, oras eminamente covoristic, populatia de femei intrecea populatia de barbati cu 8:1. Mai copii! Se zice ca atatea tesatorese lucrau acolo, ca daca mereai chiar si cu masina de la pompe funebre sh claxonai, ieseau la geamurile caminului cel putin vreo 16 priviri curioase! Sh nu trebia decat sa zici “hai la o cafea!”, ca tot se gaseau vreo trei cel putin care sa accepte!!! Asta chiar daca erai la fel de urat ca je!

E mai mult chiar sh decat orgiile acelea romane, in care nu se prea tinea seama de ce fel de orificiu folosesti pentru a-ti satisface pohtele murdare; sau chiar sh perioada aia a reproducerii serpilor, atunci cand se fac toti ghem sh nu se stie care pe care, sh se iubesc asa zile in shir!!! Pfuaaaaay…

E chiar mai meseriash decat liceul sh facultatea mea (incredibil, sunt apsolvent de amandoo!), cand am fost 4 baieti sh 27 fete, respectiv 5 masculi sh vreo 60 de coleje!

Depaseste cu mult vizitele la Apaca ale lui nea Nelu sh Pietrie Roman (Pepe, jur ca nu de tine e vorba!), cand muncitoarele ieseau la pupat lidări, agitand pancarte cu “Nu vrem bani, nu vrem valută, Vrem ca Roman sa ne fută!”

Este chiar mai meseriash decat Love Parade. Este mai tare decat sa mergi in Obsession la deschidere, sh sa te cocoshezi de la atata holbat prin decoltee.

Este mai tare ca orice alta chestiede pe lumea asta!!!

Sh ca sa fie sh mai multa sare pe rana, mai aflatz una: regele din Swaziland are 13 (!) neveste, mah. 13!

STIE CAREVA CAND SE FAC ANGAJARI PE POST DE REGE IN SWAZILAND??? ALO! NU STITI CEVA FIRMA DE RECRUTARI REGALE? DAU COMISION GRAS, IN VIRGINE!!!

10 lovituri, dă-i și tu!